Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrea Szappanos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is tisztázuk, hogy mit is jelent az "RC modellezés".Jelentése:  radio-controlled model (or RC model) A „radio-controlled model (or RC model)”  -„rádió-iránytású modell” egy rádiójellel irányítható modellt jelent.Szinte minden…..
Andrea Szappanos 2013.07.14 11:01:37
Aki szeretné bővíteni az RC hajó gyűjteményét vagy alkatrészeket vásárolna, annak van egy nagyon jó ajánlatom: shop.modell.hu/rc-hajo.html.

Én maximálisan meg vagyok elégedve ezekkel a modellekkel, valamint a webáruház kiszolgálásával.
RC modellek A modellezés 2007.10.23 10:43:00
"Örök gyermekek vagyunk, s mindig új játékok után loholunk." Anatole France Hogy miért kezdtem el az RC modellezésről Blogot írni? Egyszerűen csak azért, mert megtetszett ez a hobbi. És talán mert már gyerekkorom óta elvarázsolnak a mechanikus, és elektronikus…..
Andrea Szappanos 2013.07.14 10:58:35
Szia, én Rc autókat szoktam rendelni, mégpedig innen: shop.modell.hu/rc-auto.html. Itt a vevőszolgálattól is lehet bátran kérdezni, ha valami nem világos a kiszemelt termékekkel kapcsolatban, és ahogy láttam van itt RC repülőtől helikopterig minden! :)
Pizzéria adatai:Gödöllő Dózsa, György út 36.  telefonszám: (28) 416207  doboz díj: nincs n Pizza Max Caffe  Rendelés felvétel: hétfő:       9:00 - 24:00 kedd:        9:00 -24:00…..
Ha pizzát, vagy más ételt szeretnél online rendelni Debrecen területén akkor jó helyen jársz. Ebben az írásban összegyűjtöttem azokat a helyeket, ahol interneten adhatod le a rendeléseidet. A rendeléshez regisztráció szükséges, szóval miután kiválasztottad, hogy mit szeretnél…..
MLM átverés Talk Fusion 2010.12.16 11:38:58
Video email a jövő, melyet állításuk szerint ők találtak fel és ez a jövő technológiája. Ezzel szemben a tények: A technológia legalább fél évtizede létezik, video emailt is lehet már küldeni régóta és ingyenesen. A videót állításukkal ellentétben valójában nem…..
Andrea Szappanos 2013.03.12 00:23:08
A Talk Fusion minden egyes jutalékot 3 percen belül kifizet, ezért beszélünk azonnali fizetésről.

A média, a blogok, a politika sajnos annyira belesulykolta az emberekbe azt, hogy nyakig vagy a szarban, hogy már tényleg el is hisszük hogy jobb nem lehet. Sőt, meg se próbáljuk. Nincs időnk több pénzt keresni, mert pár ezres órabérért inkább eltűrjük hogy a főnök nap mint nap megaláz bennünket, sőt, még mi köszönjük meg a fizetést, még akkor is ha egy héttel később adják meg. Saját magunkat alulértékeljük, elhisszük, hogy mi havi 80.000 Ft-ot érünk. Követünk olyan modelleket, amikből 40 év alatt sem jutunk előrébb, megiszunk egy sört a tévé előtt focimeccset nézve, mert nem futja egy jegyre a stadionban. Ha valaki eléd áll és azt mondja hogy "itt egy modell,ami nekem bevált és próbáld meg te is, segítek is benne" akkor persze nem kell, mert biztos rosszat akarsz neki, 5 perc múlva meg megint azon siránkozunk, hogy a tévé előtt ülve kell nézni a meccset, mert nem futja jegyre, másnap meg melózni kell...

Dolgoztam médiában, vállalatoknál, külföldieknél, hazaiaknál, fizetésért és feketén is, önkéntesként is, buktam már el ezer eurókat piramisjátékban is, Avon-oztam, Oriflame-ztem, adtam el sampont, ruhát, könyvet, klikkelgettem már 10 dollárcentekért reklámokat is, egyikből sem nyertem semmit. A Talk Fusionnal igen. Nem mindenkinek ez a siker receptje, főleg azoknak nem,akik egyáltalán nem is akarnak kitörni. Akik ki szeretnének törni, meg fogják találni a maguk ideális rendszerét, legyen az akármi, még akkor is ha nem a Talk Fusion. Nem blamáltam soha senki munkáját, nem tudom hogy másoknak miért szabad?

Itt az ideje, hogy mindenki elkezdje a saját maga sorsát irányítani, és nem másban keresni az okot, a hibát, a kamut, az átverést, amiért még nem tett le az asztalra semmit. De hát így egyszerűbb: megalázni, blamálni azt, aki nem azért ajánlott neked egy üzletet, hogy azzal téged alázzon meg. Minden MLM rendszernek megvan a maga szépsége és hátránya, talán egy munkahelynek nem? Apropó "utcaseprő": ha az húzna ki valakit a szarból,hogy megéljen, akkor nem vállalná el? Van akinek az MLM a megoldás, terméktől függetlenül.

Nem vitatémát akartam megnyitni ezzel, csupán vélemény volt mindez. Kívánok mindenkinek okos döntést a sorsa felett, ettől még nem kell egymással harcban lenni. :) Szép jövőt mindenkinek.