Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Novbert_

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korrupció ellen elkötelezett civil szervezetként a legsúlyosabb aggályainknak kell hangot adjunk az Alaptörvény módosítására irányuló, megszavazott törvényjavaslat miatt. A Transparency International Magyarország (TI) már többször rámutatott arra, hogy Magyarországon magasak a…..
_Novbert_ 2013.03.12 21:33:48
@Blogger Géza: Remélem akkor is meglesz majd a fejedben ez a mantra, mikor lesittelnek, mert az aluljáróban könyörögtél egy marék apróért, miután a gonoszmulti munkáltatód elhúzott ebből a nyomorult országból a búsba.
_Novbert_ 2013.03.12 21:41:46
@komplikato: Jah, basszus, tényleg, teljesen kiment a fejemből, hogy állami alkalmazottal beszélek.
_Novbert_ 2013.03.12 22:13:23
@salamander: Nem náciznék, ha nem lenne olyan nyilvánvaló a párhuzam. Persze EU tagként itt olyan nem lesz, más a szitu. Csak azt mondom, hogy amikor egy pártnak korlátlan hatalom van a kezében, onnantól csak az önmérséklet marad. Ha az hiányzik, akkor meg maradnak a külső korlátozó tényezők pl. az EU.
Ami most vizsgálódni fog. És én fogom irtó hülyén érezni magam, amikor valaki országunk alaptörvényéről mondja majd ki, hogy ellentétes az emberi jogok egyetemes nyilatkozatával, vagy az EU Alapjogi Chartájával, meg még ki tudja mi minden mással. Ez az egész nemzetközi blamázs elkerülhető lett volna, ha az alkotmányozó hatalom igenis önmérsékletet gyakorol, elfogadja az alkotmánybíróság határozatait, és nem ír bele az alaptörvénybe minden aktuálpolitikai szirszart.

Persze ne legyen igazam.