Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szentinel

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtaláltam a könyvben a blokkot, bő öt éve vettem a Snow Crash-t, és azóta hozzá sem nyúltam. Azt ne kérdezzétek, hogy most hirtelen miért is vettem le a polcról, de a lényeg: kár volt vele ilyen sokáig várni.Elsőre szatirikus hangvételű cyberpunknak tűnt, sok jó ötlettel és…..
[ lászló zoltán ] harc nuku 2006.12.02 09:20:30
Rábukkantam a legszórakoztatóbb kommentre, ami a Nagatéról eddig csak született. Külön felhívnám a figyelmet az "és egyáltalán nem kemény" szófordulatra, mely jó eséllyel versenyzett e poszt címére is. Sosem értesültem volna erről a 2005-ös regényről, ha nem olvasnék HAmmer World-öt. A borító…..
  Dúló háború, dízelmotoros repülő csatahajók, bázisok és modernizált járművek, ponyvamagazinok, art déco dizájnú épületek, sorozatfilmek, noir hangulat és erotikus pin-up festmények… Ez a dieselpunk. Ha a cyberpunk a közeljövőben, a steampunk pedig a viktoriánus…..
Szentinel 2013.05.04 19:58:46
@Meg6ó: ha eddig jól vettem észre, a meglinkelt szavak csak a szóval kapcsolatos könyvekre mutató linkek. Az oroszok azért mutat a könyvre, mert a szerzők oroszok.