Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sheperd

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zónafelvigyázó előadása - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS kommentekben Az előadás ITT is megtekinthető...
sheperd 2013.06.02 15:51:40
@küzdős:

Üdv Tesó! Élvezetes volt a veled készült riport, jó alany vagy. Odaszegeztél a hangszóró elé. Az életed kész regény!
Sok éve már, hogy nem tartozom közéjük. Megkeresztelkedésem előtt már udvarolt egy kisegítőszolga, de csak azután vett el feleségül, hogy bemerítkeztem. Beköltözött a lakásomba, s azt hittem minden rendben lesz. Szép lassan adagolva elkezdte elszedni a saját jövedelmemet,…..
sheperd 2013.05.27 22:15:02
@CsernokLaci: Hozzászólásod mintha a szívemből jött volna! Empatikus és szimpatikus ember vagy.
sheperd 2013.05.27 22:16:45
@sefatias: Téged sem ismertelek félre, hála Istennek!
Egy levél, melyet a szüleimnek szeretnék elküldeni: Kedves anya és apa, Csak azt akartam, hogy tudjátok, "mindenben igazatok volt"! Gondoljatok vissza arra, amikor 8 éves koromban egyszer mindannyian a konyhában álltunk, és apa azt mondta nekem, hogy nem szabadna panaszkodnom a…..
sheperd 2013.05.26 10:26:36
@küzdős: Üdv! Más téma, de ide kommentelek. Ha még emlékszel, múltkori beszélgetésünkkor nem tudtuk hova tenni, hogyha Jézus (és persze a Lélek/Szellem is, de itt és most ez irreleváns) ugyanúgy Isten, mint ahogy az Atya, akkor hogy lehet az, hogy azt az órát csak az Atya tudja? Mert ez ugye arra kötelez következtetni a cég félrevezető tanítása szerint, hogy Jézus kisebb az Atyánál.
Nos, ajánlom szíves figyelmedbe infaustus e tárgyban írott értekezését.
infaustus.uw.hu/a_szentharomsag_titka.pdf
A mű jól körüljárja Jézus kettős természetét; segítségével közelebb lehet jutni az ellentmondásnak tűnő jézusi kijelentés megértéséhez. Üdv a családnak is!
[nézd 720p-ben!] svtor..
sheperd 2013.05.16 21:01:55
@küzdős:

Ez így van! Jó volt úgy outsidernek lenni, hogy kicsit bent voltam. Jó volt úgy kicsit bent lenni, hogy nem kellett meggyőződésem ellenére együtt menetelnem. Kétszer nekifutottam a biblia-tanulmányozásnak. De csak nem ment le a torkomon! Ennek ellenére sok jót tanultam, ami inkább a Biblia, semmint a cég érdeme -akármennyire is magáénak tekinti.
De a feleségem az volt, sőt, az is (jt). De már felnyílt a szeme, kb. 3 hónapja. Már olyannak látja a céget, amilyen az valójában (persze amit tudunk róla, az csak a jéghegy csúcsa, de az is bőven elég egy jó kis kijózanodáshoz és megbotránkozáshoz). És mivel egy test, egy lélek vagyunk :-), azt szeretném, ha lehető legkevesebb veszteséggel tudna kijönni. Hogy ne bélyegezzék meg. Persze mindenki, aki eljön, azt szeretné, hogy emelt fővel távozhasson. Ez nem sokaknak sikerült (a tanúk előítéletre, rosszhiszeműségre vannak programozva sajnos). De próbálkozni azért lehet. Ezért is kérdeztem, hogy per kilátásba helyezése eltántorítja-e a véneket az elkülönülés bejelentésétől? Erre keresem a választ.
It's all about money ... azaz "az egész a pénzről szól". Ezt olvashatjuk a "Jehova Tanúi Isten királyságának hirdetői" című könyv 350. oldalán az utolsó előtti bekezdésben: "Már régen ezelőtt kijelentettük, hogyha a pénzalap megszűnik, ezzel arányosan megszűnik a…..
sheperd 2013.05.16 19:09:58
@küzdős:

Üdv!
Feleségemmel kb. 10 éven keresztül adtuk az adónk 1%-át az Őrtoronynak, az adományon kívül persze.Nagyon nem érdemelték meg (csak az vigasztal, hogy mindenképpen egyház kapja, ha nem rendelkezem akkor is, és -nyilván megközelítés kérdése- szerintem igaz vallás nincs, "csak" hit van). Arról nem is szólva, hogy nincsenek rászorulva a kedves brooklyni testvérek a támogatásra, hogy aztán mindenféle kétes üzletben forgassák a saját hasznukra a pénzt. Lehet, hogy magánvagyonuk nincs -bár ezt is megkérdőjelezem-, de életük végéig luxus körülmények között élhetnek, az özvegyasszony meg az utolsó két fillérét is adja oda! Ennek ellenére mindig azt éreztük, hogy adósai vagyunk a cégnek. Hála Istennek, ez már múlt idő. Jó ez a szabad levegő, a szabad időről nem is szólva!
Hittél Istenben? És most? Nem hiszel? Most miért nem hiszel? És régen miért hittél? Ha belegondolok nagyon komoly kérdések ezek. Sok korábban vallásos, Istenben hívő ember válik ateistává. Legtöbb esetben valamilyen komoly csalódás eredményezi ezt a fordulatot. Én magam nem…..