Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Márton

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas reményekkel tértünk be a Vígszínház mögötti kis bisztróba, mivel már többen is ajánlottátok, sőt, páran előszeretettel emlegették úgy, mint a város egyik legjobb burgerét. A kérdés csak annyi, vajon a várakozások mögött milyen valóság bújik… Az étterem…..
Vasárnap dél van, mit ebédeljünk? Rendeljünk hamburgert! A New York név amúgy is közkedvelt, úgyhogy most egy újabb, házhozszállítós egységből választottam ebédet. A rendelés olyan ötven perc múlva meg is érkezett, ahogyan azt ígérték, a már jól ismert dobozokban.…..
Nem tudom, miért, de valahogy nem hagynak nyugodni a harminc fölötti sérülések. Pedig minden olyan jól indul. Tavaly, egy elég erős tavaszi, és, saját magamhoz képest, nyári edzéssorozat, meg Ultrabalaton után lett valami a jobb térdemmel. Mindez szeptemberben egy olyan hét után,…..
A Futóblog testvérblogja, az Utánfutó blog nagyon beerősített 2013 óta. Az ember nem győzi kapkodni a fejét, annyira aktívak a Nike diáknagykövetei. Ami ennél számomra sokkal örömtelibb, hogy egyrészt az elmúlt évben mennyire közel kerültek a Futóklub közönségéhez,…..