Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kőhalmi László

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Játék Neve: Föld Életjel 2016.04.28 11:22:56
Mint látható, két hónapnál régebb óta nem írtam a blogra. Ennek legfőbb oka, hogy rettenetes anyagi helyzetbe kerültem (mint már finoman jeleztem egy korábbi előadás-videó alatt), és ennek orvoslása a mindenek előtti gondom mostanában. Nem tűntem el, majd fogok írni további szájbatalpalókat és…..
Kőhalmi László 2016.05.25 23:09:42
Itt van nagyfelbontású verzió nyomtatáshoz. FACEBOOK esemény Az előadás kb. 60-70%-ban lesz azonos a Kispesten elhangzottal. Remek alkalom az ingyenes meghallgatásra. Akik pedig küldtek adományt, azoknak köszönöm, mindenkinek!..
Kőhalmi László 2015.05.11 09:02:31
@Egy_Vándor:

Teljesen igazad van.

Bár egyes elméletek szerint nem feltétlenül a megértésből fakadhat csak a tudás, de az kétségtelen, hogy így épül be a leginkább, és így válik a befolyásoló erőkkel szemben megingathatatlanná.

Szerintem (is) az egyetlen dolog, amit tenni lehet, az az informácók megosztása, a keresés, a felismerés, az ébredés pedig mindenkinek a saját dolga.
Segíteni lehet, de kényszeríteni vagy megtenni helyette nem. Ez amellett hogy módszertani, egyben etikai kérdés is, hiszen senki nem tudhatja, hogy (csak) az ő útja a helyes.
Kőhalmi László 2015.04.28 18:23:27
@dangbird: Nem tudom privát üzenetben kaptál-e választ, de azt látom, hogy itt nem.

Először is gondolom többeknek, mint nekem is, első reakcióként ökölbe szorult a keze az "átlaghülye" láttán. Senkit nem nevezhetsz így, még akkor sem, ha nem rendelkezik még elég ismerettel ahhoz, hogy reálisan lássa a világot, vagy egyszerűen csak nem úgy érzékeli ahogy te vagy én.

A másik, hogy nehéz egy ilyen felhívást sok emberhez intézni egyszerre. Talán emailben meg kellene kérned azokat, akiket ismersz, vagy akik rendszeresen hozzászólnak a bejegyzéseidhez, azok ugye itt a belső rendszerben elérhetők privát üzenetben is.

Na és ugye lássuk be, hogy a kérésedre igent mondani jelenleg felelősen senki sem tud.
Én szívesen megosztom a bejegyzéseidat majd, ha egyet tudok velük érteni, és ha azt megfelelően interpretálod is. De erre most nem tudok én sem ígéretet tenni. Elolvasom, értelmezem, értékelem, és ha átmegy az én szűrőmön is, akkor zöld lámpát kap.
Köszönjük mindenkinek, aki eljött! "Ismétlés" április 17-én, a Bolyafészekben! Részletek később.   Kis késéssel végre elkészült a jövő szerdai előadás plakátja. Terjesszétek! Ez az előadás most hétköznapi témákkal fog foglalkozni, semmi Atlantisz, semmi reptiliánok,…..
Íme. Elkészült az előadás videó, egész 25-én ennek az utómunkáját csináltam. Áldott karácsonyt mindenkinek (ami még hátravan belőle.)   Továbbra is lehet küldeni koszos pénzeket, sőt, azt nem csak ilyenkor, hanem mindig. :) Tóth BálintUnicredit Bank1091 8001 - 0000…..
Kőhalmi László 2015.02.03 07:39:05
@dangbird: Ez peldaul mukodhetne is.
Tartsd meg az eloadast, majd tedd ki ide a lehetoseget, hogy feltoltod a videot is, amennyiben a megfelelo osszeg (amennyit te gondolsz az ertekerol) osszegyulik.
Az is elofordukhat, hogy egy tehetosebb tamogato egyben atutalja, de ha nem, akkor is nagyobb az esely, hogy tobben kuldenek kisebb tamogatasokat, amikbol osszeadodik. Es igy lesz aki ingyen nezheti, mert nem tud esetleg fizetni erte.
Csak egy otlet. Atalakithato, fejlesztheto.