Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vinie

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre, végre eljutottam nyaralni, úgy igazán, tengerpartra. Az ideköltözésem előtti két nyáron Londonba jöttem, azóta pedig vagy költöztem, vagy munkát váltottam vagy pedig csak egyszerűen nem volt kivel elmennem (habár igazából ha jobban belegondolok ez a legkisebb akadály,…..
Széles kínálat köszönti a nézőket a ma este folyamán, hiszen amellett, hogy kedvenc piásunk, azaz David Hasselhoff óriáskígyókkal birkózik egy Zs-kategóriás korántsem remek műben, a sport és a nevetés is a választható opciók között van. Először is kezdhetjük a sort egy…..
Addison dicsőséges arcával indítunk, aláfestésként a heti okossággal, ami szóra sem érdemes. Ekkor még él a remény, hogy a régi ismerős felbukkanása majd némi izgalmat hoz a cselekménybe, de mint később kiderül, ezt hiába várjuk. Elszánt menetelését a kórház felé egy…..
Riszálom úgyis Elindultunk... 2009.09.14 22:33:00
A tegnapi fárasztó nap után, - amely éjszakába nyúlt, különösen az esti WC szerelésem következtében, amely sajnos sikertelen volt - ma reggel nem terveztem korán kelni, így épp túlvoltam a készülődés javán, és igyekeztem volna elindulni felfedező utamra, amikor kopogtak az…..
Senkit nem fárasztanék összefoglalóval, zavaros az egész, egy hat részből álló izét kell ellopni, aztán meg betörni valahová, ahol le lehet olvasni a rajta található infót, ennyi. Sara és Michael ismét a kikötőben romantikáznak, get a fucking room. Kár, hogy a két színészt…..
Ismét itt vagyunk A szökés új, egyben utolsó évadával, 22 epizód meg egy duplarész (ha leadja az RTL), ennyi van hátra a kalandból, kedves olvasók. Az idei évad nagy újítása, hogy nem ekézem tovább a szinkronszínészeket a kiejtés miatt, mert beleuntam, viszont a magyar…..
Most végre valami olyanról írhatok, ami tipikusan angol, és én sem tudtam róla eddig, szóval remélem érdekes lesz, és tetszeni fog nektek.Napközben az egyik munkatársunk bejött az irodánkba egy listával, hogy akarunk e fogadni, 2 fontért lehet, és ha nyarünk 80at kapunk.…..
San Francisco csodaszép látképeivel kezdünk, lehet a tv-adás helyett érdemesebb megvárni míg kijön a Mentalista Bluray-en, fullHD-n. Aki nem bír várni, vagy aki jövőre olvassa majd a hogyvoltot, azoknak azért itt van a heti epizód is: Egy rezidencián vagyunk, Jason Sands politikus…..
„Elmo, Elmo, de csodás!” Jaj nem, az egy másik város lesz, de Elmoban is éppen idilli minden. Oké, nem mindenhol van idill, de Marin és Jack most jól el van. Eltűntek a zavaró körülmények, mint Cash, Marin megírta végre a könyvet, amit Jack csodálatosnak tart, és mint…..
Megnézhetjük, hogy mi történt idáig, majd Jane és Marin kitárgyalja, hogy kinek mi is van a párkapcsolatával. Illetve Jane és Sam hamarosan New York-ba utazik, Marin pedig olyan régen nem hallott Jackről, hogy már fél Elmo az ő általa kötött pulóverben rohangál. Jane nagyon…..
Londoni történetek Interjú-nap 2008.06.20 21:06:00
Tehát ma volt az interjús napom, amibe elég jókedvűen vágtam bele a tegnapi napnak köszönhetően.Az első helyre csöppnyi (10 perc) késéssel érkeztem, egyszerűen hihetetlen, hogy mindig el tudom számolni/baltázni az időmet az utazással, plusz a metrómegálló előtt nem volt 1…..
Londoni történetek Az új albi 2008.06.18 19:25:00
Ma gyakorlatiag ki sem mozdultam a lakásból, egyrészt semmi dolgom nem volt, másrészt cv-ket küldözgettem, harmadrészt az idő sem igazán az a "jajj, sétáljunk egyet a napsütésben" tipusú volt.Viszont már régóta adós vagyok az új albi, és a környék bemutatásával, uh…..
A héten nem sok izgi történik, inkább csak az elutasitó emaileket kapom vissza, hogy sorry, de a sok jelentkező közül más profilja jobban illeszkedik a munkához. A csúcsok csúcsa ma volt, amikor is magyarul beszélő adminisztrátort (!!!!!!) kerestek, és uez a szöveg jött vissza...…..
Naszóval. Búcsúzik az évad, de a sírásrívás nem, az átköltözik a Doktor Addisonba, és dugással vegyítve kapjuk az arcunkba. Ott tartottunk az előző rész végén, hogy a főnök neje összeesett a budiban, és vérzik (közben meg terhes), Shep nem ment el a csinos barnával, pedig…..
Surfin' Blog Hepi Bőzdéj! 2007.12.16 20:18:00
Nagy nap ez a mai. Aki nem tudná, ma van egy éve, hogy előtört belőlem a valahol mélyen lappangó vágy, hogy hülyeségeimmel ne csak közvetlen környezetem, hanem az ide tévedő szerencsétleneket is fárasszam. Így már 365 napja írtom kisebb-nagyobb időközönként a gyanútlan…..
Surfin' Blog Boldog Karácsonyt! 2007.12.24 16:00:00
Tudom, ezt tavaly egyszer már ellőttem, de azóta se találtam jobb karácsonyi dalt (ez meg azóta is jó), ráadásul biztos élnek még a Földön emberek, akik (mily nagy hiba) ezt még nem hallották, páran így talán pótolhatják a hiányosságukat. Nyáltengerben úszó angyalkákat,…..
Vinie 2007.12.25 09:43:00
Mivel sem a port.hu-n, sem az RTL hivatalos oldalán (ami megér egy misét eleve, ilyen ótvar honlappal talán csak a másik kertévé, a TV2 büszkélkedhet) nem találtam meg az epizód címét, így marad az angol - sejtésem sincs, mindek fordíthatták, de nem is nagyon érdekel. Mivel az…..
Ismét jobban jártunk volna az angol címmel (And Then There Were 7), mert kiderül belőle, hogy a rész végére a Májkül úttörőcsapat egy fővel bővül, innen a hetes szám a címben. Az epizód romantikus szála Májkül a postán vett asszonykájának beszerzett gyémántgyűrűvel…..