Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tücsök Bogár

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Szülők és Gyerekek! Feltöltésre kerültek a Tisza-tónál tett látogatásunkkor készült fotók! A galériára mutató linket most is elküldtük az érintett Szülőknek e-mailben! Jó szórakozást a képekhez! Tücsök és Bogár Tehetséggondozó…..
Örömmel értesítünk minden kedves látogatót, hogy a Tücsök és Bogár Tehetséggondozó Csoport honlapja főként kinézetében, de valamelyest tartalmában is megújult. A menüpontok új elrendezésével igyekeztünk átláthatóbbá tenni a honlapot, az új külsővel pedig elegánsabb,…..
Tücsök és Bogár Fotók 2013.08.04 02:16:11
Kedves Szülők és Gyerekek! Elkészültek a tábori fotók! A fotóalbumhoz vezető linket, melyen a fényképek online megtekinthetők és letölthetők, a szülői e-mailcímekre küldjük el. A fotók csak a link ismeretében tekinthetők meg, így nem kell félni a jogosulatlan…..
Kedves Szülők! Összeállítottunk egy listát, arról, hogy mit kell, érdemes vagy hasznos elhozni a táborba, illetve néhány fontos tanácsot, kérést, amit kérünk figyelembe venni a gyermekek útnak engedése előtt!  A lista elérhető az alábbi linkeken: PDF fájl Word fájl..
Úgy érzik, gyermekük fejlődése eltér az átlagostól, kiemelkedő képességekkel rendelkezik? Vagy csak egyszerűen szeretnék megalapozni, hogy felső tagozatban örömmel és érdeklődéssel tanulja a természettudományos tantárgyakat? Megismertetné a környezettudatos és…..