Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megyesiné Vezendi Mónika

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már írtam Nektek a Salus gyerekcipőiről, de nemrég egy ortopédia vizsgálaton kiderült, hogy a kislányomnak is ilyen szupinált cipőt kell hordania, ezért saját tapasztalatból is szeretném Veletek megosztani az észrevételeimet. A legtöbb kisgyerek bokája befelé dől,…..
A Mi Micsoda sorozat szinte minden magyar család könyvespolcán megtalálható: újra és újra olvassák generációk, folyamatosan keresve az új, különleges témákat. A kötetek igyekeznek lépést tartani a korral és mindig újszerű, naprakész ismereteket nyújtanak a kedves kis…..
Megyesiné Vezendi Mónika 2014.07.09 14:12:38
A kislányomnak szinte az egész év gyereknap mégsem tudok elmenni a kiemelt évfordulók mellett csak úgy üres kézzel, észrevétlenül! Egy kis apróság és meglepetés mindig extázisba hozza a gyermekeket és a gyereknapon a rengeteg szuper program mellett meglephetjük Őket egy kis…..
Megyesiné Vezendi Mónika 2014.05.14 22:27:10
A múlt héten a lányoknak ajánlottam szuper ajándékokat, most a fiúk jönnek! Sok fiús Anyukát ismerek, ezért egy piackutatást követően készítettem el a TOP 5-ös listámat, melyben csupa izgalmas játék kap teret! 1.Trask Pack - kukabúvárok Minden családban óriási kedvencek a…..
Megyesiné Vezendi Mónika 2013.11.22 08:42:25
Az F&F szezonról szezonra jobbnál jobb kollekciókkal lepi meg vásárlóit! A női, férfi ruhák és kiegészítők mellett a tini, a gyermek és a baby korosztálynak is trendi, kényelmes és praktikus darabokat terveznek! Nézd meg a folyamatosan frissülő weboldalukat és találj rá a…..
Megyesiné Vezendi Mónika 2013.03.10 17:25:13