Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nerk

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban odafigyelek arra, hogy az ünnepekkor ne egy 127. felesleges dologgal lepjem meg a szeretteimet, hanem egy testhezálló, praktikus meglepetéssel. Már rengeteg szuper ötlettel találkoztam, amik közül egy elsőre meglepő, ám annál…..
Sokan kértétek, hogy a lányos játékok mellett szeretnétek a legújabb fiús újdonságokról is hírt kapni, ezért a következő összeállításomat a fiús Anyukáknak ajánlom. Tele csupa menő, harcos, férfias és kreatív figurával, amiknek biztosan helye lehet a Jézuska pakkjában…..
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
Egy újabb SzuperAnyukát, Katona Esztert és a varázslatos weboldalát, a BABYBERRY-t szeretném Nektek bemutatni, ahol igazán különleges és minőségi termékek között válogathattok! A termékpalettát Eszter tervezőkkel, lakberendezőkkel és szuper grafikusokkal közösen álmodta meg,…..
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
nerk 2014.12.03 12:18:49
A tanszerek, iskolatáskák mellett a megfelelő iskolai ruházatról sem szabad megfeledkeznie a szülőknek! Új nadrágok, pulóverek, pólók, kabátok és még számtalan kiegészítőre van szüksége a kicsiknek, hiszen nőnek, mint a bolondgomba! Ezek a költségek, ha egyszerre jönnek,…..
Az F&F szezonról szezonra jobbnál jobb kollekciókkal lepi meg vásárlóit! A női, férfi ruhák és kiegészítők mellett a tini, a gyermek és a baby korosztálynak is trendi, kényelmes és praktikus darabokat terveznek! Nézd meg a folyamatosan frissülő weboldalukat és találj rá a…..