Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norafodor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszter Befőz appelstroop 2013.12.30 10:17:29
azaz almaszirup. Nyáron jártunk Hollandiában, ahol a szállodában a reggelinél lehetett a kis egyesével csomagolt dzsemek, mézek mellett "appelstroop" feliratú valamit is találni. Győzött a kíváncsiságom, elvettem egyik reggel egy ilyet, és nagyon érdekes, fekete, sűrű méz…..
Lassan megérkeznek a tavasz első fuvallatai, ezért már most érdemes felkészülnünk az első napsugarak érkezésére is! Az IsaDora Ray of Light kollekciója is a fény játékán alapul, hiszen megváltoztatja az árnyalatokat és ezzel új divatot teremt. Finom textúrák, világos színek,…..
norafodor 2014.02.19 20:36:03
Az ötkarikás játékok világszintű partnere, a Procter&Gamble tavaly októberben ismét útjára indította 175 éves fennállásának legnagyobb kampányát, a „Köszi Anyu!” programot, mellyel köszönetet szeretne mondani az édesanyáknak kitartó támogatásukért,…..
norafodor 2014.02.13 19:04:13
Kislányom Lilien egyre több információt szeretne magába szippantani, ezért a kirándulások és a sok játék mellett igyekszem egyre többet olvasni is Vele. Szerencsére nagyon szereti a színes és informatív mesekönyveket, ezért igyekszem minél kreatívabb és fantáziadúsabb meséket…..
Az F&F szezonról szezonra jobbnál jobb kollekciókkal lepi meg vásárlóit! A női, férfi ruhák és kiegészítők mellett a tini, a gyermek és a baby korosztálynak is trendi, kényelmes és praktikus darabokat terveznek! Nézd meg a folyamatosan frissülő weboldalukat és találj rá a…..