Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frühlingserwachen

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A melankolikus, távolba révedő, repülés közben is szuperszexin festő Supermant toló trailerek után az új előzetes Zod és tettei köré összpontosul, és bizony, megabrutál.  ..
Frühlingserwachen 2013.05.22 07:50:19
Ha élet- és emberismeret híján esetleg azt gondolnánk, hogy a pofátlanságnak van határa, látogassuk meg a Nemzet Főtere-projekt honlapját. Ezen ugyanis megmagyarázzák, hogy miért van szükség a Kossuth tér átépítésére. Természetesen a szobrok és a fák eltávolítása…..
Három hete letarolták a fákat, azóta felszedték a villamossíneket, elvitték a szobrokat, eltakartak, szétszedtek, kiástak mindent – most meg Varga Mihály bejelenti, hogy bocs, ez lesz az egyik első beruházás, amit a hiány csökkentése érdekében fel fognak függeszteni. A Kossuth…..
Idén már május elseje előtt egy nappal a szocializmusban érezhettük magunkat, ugyanis az állami tulajdonú Magyar Turizmus Zrt. eredményt hirdetett Az év turisztikai témájú szakdolgozata című pályázatán, és bizony az "Újszerű témaválasztás" nevű kategória nyertese Orbán…..
A szavazati jog kiterjesztésével ezentúl a határon túli magyar közösségek is a kampány célpontjai lesznek. Ezen szavazatoknak azonban csak egy kifejezetten kiélezett választási eredmény esetén lehet jelentőségük: mindössze 1-3 mandátum sorsáról dönthetnek a 2014-től…..
Frühlingserwachen 2013.04.11 14:15:17
@prfecó:

A felvidéki magyarok többsége azért nem vette fel a magyar állampolgárságot, mert a kettős állampolgárságról szóló magyar törvény megszavazása után a szlovák törvényhozás szinte azonnal, gyorsított eljárásban fogadta el a kettős állampolgárságot tiltásáról szóló szlovák jogszabályt. A szlovák hatóságok azóta a szó legszorosabb értelmében vadásznak a kettős állampolgársággal rendelkező magyarokra.
Pénzkérdés A fruska újra támad 2013.04.10 11:05:09
Sokan vádolják a Fideszt azzal, hogy már egyáltalán nem fiatalok és nem is demokraták. Az utóbbival kapcsolatban van sajátos véleményünk, de az első állítást határozottan cáfoljuk. Egy szédült tinilányt idéz hozzáállásuk számos gazdasági, pénzügyi kérdéshez. A…..
Matolcsy maga alá akarja kaparni a PSZÁF-ot. Amikor legutoljára erre állt fel a rezsimnek, akkor még csak Simort akarták eltávolítani. Simor out, hát akkor mi motiválhatja még Matocsyt? Lássuk csak: szétverte a PM apparátusát, és nyáladzó hülyékkel íratta meg a kéthetes…..
A magát “nemzetinek” hazudó kormány és politika deklarált befogadó mivolta ellenére valójában folyamatosan szűkíti a magyar nemzetfogalmat, amelybe immár nem férnek bele egyes határon túli magyarok sem. A teljes cikket elolvashatjátok a hvg.hu Vélemény…..
„Szellemi söpredék”, „nyomorult alak”, „ez a senki”, „hányja ki magából”, „Európa legocsmányabb lapja”, „Eörsi Mátyás egy kellemetlen fekély az emberiség testén”, „gazemberek”, „szellemi nyomorékok”, „idiotizmus”. Ezen címszavak és az általuk…..
Mit ad isten, nem lesz rajta az „egyéni nyugdíjszámlán" az államosított magánnyugdíj-pénztári egyenleg. Orbán Viktor és tettestársai végighazudozták az elmúlt két és fél évet erről az ügyről. Amíg rá nem tették a kezüket a háromezer milliárd forintnyi magánvagyonra,…..
Ha kínos a helyzet, zárd le gyorsan a vizsgálatot A hét elején még magam sem akartam elhinni, de tényleg húsvéti sonkával, tormával gyűjtötte a Fidesz az idős emberek aláírásait a Belvárosban. A személyes adattal való visszaélés ügyét pedig úgy lehet a legjobban elrendezni,…..
Frühlingserwachen 2013.04.07 11:43:08
@Mackósajt66:

Az aláírásgyűjtés egyetlen és kizárólagos célja a passzivitásba vonult fideszes szavazók felrázása, megmozgatása. Már csak egy év van hátra a következő országgyűlési választásokig, és a fideszes kampánygépezet teljes gőzzel üzemel.
Frühlingserwachen 2013.04.07 13:21:11
@Bell a Donna:

Nem, ő liberális demokrata. Orbán a rasszista!