Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[ Error ]

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Paul Walker (1973-2013) 2013.12.01 13:59:54
Megy a vita, de ez téged sajnos már nem érdekel. Sokan most szomorúak, sokan most okosak. Hogy melyikből van több, nem tudom és nem is érdekel. Valaki azt írta, annak azért örül, hogy most már biztos nem lesz újabb Halálos Iramban-film. Tényleg? Valahol pedig egy kamasz lány zokogva…..
Így két nap után már ki merem jelenteni, hogy Japán az én gyomromnak kissé túl cuki. Az egy dolog, hogy a mindenhonnan támadó cukipofa állatkák után egy mezei Hello Kitty-s kipufogóvég már megkönnyebbülésként hatna, mert a cukiságok reklámtáblákról bandzsítanak rád…..
Nyolc éve vettem magamnak autót utoljára. Ezzel valószínűleg én vagyok a sereghajtó itt a szerkesztőségben. A többiek néha évente cserélik a gépeiket – Mercedesek, Audik, Mercuryk jöttek és mentek, míg én a jó öreg Volvo kormányába kapaszkodtam kitartóan. Néhányan meg is…..
[ Error ] 2013.10.18 09:53:14
@motor77sport:

most mondjam, hogy Mondeo Club Hungary? :D
(TD-m van, 12 éve a családban /egy MK2-es Galaxy mellett/ és imádom...)
[ Error ] 2013.10.18 17:10:34
@kultúrpesszimista:

Én azért mondtam a klubbot, mert ott mindenre tudnak megoldást adni, ha valakinek Mondeoja van... Rengeteg tag van és egyre több az új tag.
Van sok Mondeo (bár MK1-es már nem is annyira), ill. Galaxy is, de azért nem "rengeteg".
Nyilván kevesebb Capri van, mint Mondeo, de miért? Mert régebbi, ritka. Trabantból is annyi volt, mint a szemét, most mégis egy jó állapotú, szép darab ritkaságnak számít, pedig kommersz, tömegcikk volt az is.
Jószándékból írtam a klubbot, hogy ott akinek problémája van, kap rá megoldást, olcsón és biztosan... NEM ELŐNY?! Hát akkor veled van a gond, az is biztos...
[ Error ] 2013.10.18 17:23:03
@motor77sport:

Ezért írtam a klubbot, ott sok embernek van, ismerik a hibákat, vannak HOZZÁÉRTŐ emberek. Lehet, hogy Te is elégedettebb lettél volna, ha 1 klubbos dízeles rendbevágja az autódat és még ma is menne. :)
Ezt nem neked célzom, de legtöbbször a tulaj a hibás, nem az autó ! Nyilván egy RÉGI Passat megbízhatóbb, de hát ízlések és pofonok. A RÉGI japán autók is jók, tény, viszont azért egy Civic és egy Mondeo konfortja messze más. :)
A bunkóság a sikeres üzlet titka. Egy kis késés belefér, hiszen az ügyfél semmit nem tehet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
[ Error ] 2013.10.04 20:11:26
@Mondeoman: Tetszik a neved. :) (mondeo.hu szintén? ;))
2. Nekünk is Daciánk volt az első "autónk", rengeteget ültem benne és "vezettem" én is, szóval akkor én is jelentem fölfelé apámat ! :D

Hogy ne csak off legyen, teljesen jó, amit "anyahajókabinajtóhajtogató" ír, bele kell b@szni egyet a pofájába és sulit váltani. Jó, sok pénz, de szerintem megfizethetetlen. :D
(vagy elviselve "végig kell szenvedni" az oktató farokságát, majd mikor megvan a jogsi, "szépen meg kell neki köszönni, privátban")
[ Error ] 2013.10.04 20:12:45
@Cockroach: Néha nem ártana... :(
Szerkesztőségünk egy emberként borult földre az új Rolls-Royce Wraith előtt. Már az Égéstérben is hosszan lelkendeztünk egy korai gyári teaser-fotón, amin csak a tetővonal látszott, meg kell adni, a PR-részleg remekül csepegtette az anyagokat, elhitetve a szakmával, hogy itt…..