Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puffdanny

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már itt a hosszú hétvége, nézzünk meg egy különleges zenei válogatást. A 2014-es Orbán-Kormány megalakulása óta született néhány rendszerkritikus dal, némely igen igényes szöveggel és videoklippel összerakva. Vannak dalok amiket amatőr énekesek, de vannak amiket maguk a…..
Puffdanny 2016.10.28 21:31:10
A légszűrőházon a legfontosabb információk Hivatalosan is bemutatták a magyar sajtónak a legújabb és egyben legkisebb Harley-Davidson modellt, a Streetet. Amit midenki csak indiai Harley-ként emleget, de nem teljesen joggal, hiszen az észak-amerikai piacra Kansasben készülnek a…..
Puffdanny 2014.09.24 12:13:00
@GERI87: Nem az olcsó piacokra való kiszervezéssel van bajom, hanem kárörvendek, hogy az évtizedes arrogancia visszaütött.
Van a Gibson nevű hangszergyártó, aki ugyanaz a történet egy másik piacon, mint a HD: az ötvenes évekből származó - akkor tényleg forradalmi és übercool - cuccokat árul évtizedek óta. És ugyanazzal küzd, 1: nem tud fejleszteni (lásd OHV vezérlés, léghűtés, váltó, stb.), mert az évtizedes "genuine, original, stb"-ezés kellően konzervatívvá mosta a vevőkör agyát
2. nem tud költséget csökkenteni küföldi termeléssel, mert az évtizedes "csak a Made in USA a jó" szintén megtette a hatását.
Ellenben a Gibson nem csinált segget a szájukból, mint a HD, hanem megvettek egy konkurenst (Epiphone) és azzal a névvel gyártják a Made in asia termékeket. Kb ezt kellett volna a HD-nak is, ahogy írod, egyetértek. Például megvehették volna a Polarist megelőzve az Indian márkát - na pl. azt nyugodtan gyárthatnák Indiában :-DDD
Silver Fox Nem lesz elég diplomás 2014.05.12 12:09:39
Egy felmérés arra figyelmeztetett, hogy 2020-ra nem lesz elég diplomás Magyarországon. A tendencia máris megmutatkozik: jelenleg csaknem félmillióval több középfokú végzettséggel rendelkezővel van több a piacon, a magasan képzettekből viszont komoly hiány mutatkozik. Ez akkor…..