Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BMWE36M3

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2017-ben Magyarországon semmi sincs lejjebb, mint a BMW-sség. A 45-ös bicepsz mellé hordott X6-ok. A matt fóliás, rokiparkolós Gran Coupék. A Soltvadkerten szilikonmellel mosatott, kínai xenonos, angel eye-os E36-ok. A facebookos alkatrészcsoportokban analfabétaként feladott hirdetések a kertvégi…..
BMWE36M3 2017.02.08 02:17:47
közel 8éve E36 M3 tulajként nekem fájó amikor az E30 M3at Istenítik (mert szélesebb és egyedibb egy sima E30-tól..."legenda" mert 1. volt) az E46 M3-at meg feljebb helyezik mert újabb, "szebb" (bár ez relatív) és a legszomorúbb amikor azzal jönnek hogy drágább (ahogy te is írtad). Szerintem nézz körül mennyibe kerül egy rendes, nem 4-500.000km-es E36 M3, ami nem motor hibás, nem hagysz ott rögtön a szervizbe 1-2misit....mobile.de-n egy 3.2 M3 coupe 15.000eurotól indul (amiket még képről nézegetve se néznék meg), 20.000körül már vannak szebbek amit elmennék megnézni, de még semmi ritka extra, egyedibb gyári kiegészítő sincs rajta. A kínai xenon (rég betiltották) meg angel eyes témát nem tudom mire vélni amikor egy kb 20.000ft-os sonar vagy depo lámpa virít a gépedbe, ráadásul 2dolláros kínai emblémát hord a szegény kasztni, a felnire még egy tisztességes BMW vagy BBS kupak sem fért fel....ha ezt most vetted volna megérteném, de ahogy írtad 5hónapja van meg, igazán elférnének rajta ezek a gyári kiegészítők, nem bántásnak írtam elvégre végre egy autós "híresség" is használ egy ilyen gépet, talán ha csak erről csináltatok volna cikket jobb lett volna mint azt hallgatni ahogy a Winkler fikázza az E30-at (nem is értem minek ment el a forgatásra ha leszarja azt a típust), te igazából azt hoztad ki a videóból hogy az E36 M3 nem jó másra mint huligánkodásra (igen, megvan ez az oldala is neki) a Sanyi meg próbálta menteni a menthetőt az E46 M3 dicsőítésével (sosem kéne, túl gömbölyű, kényesebb, "csúnyább", a hangorkánbeli különbségről meg ne is beszéljünk, mintha fingana úgy szól az összes S54-es utcai motor). Remélem olvashatunk tőled majd még pár értelmes meglátást erről a típusról, mert az hogy mennyit fogyaszt, mennyi a fenntartása szerintem kevés embert érdekel már, 4misi alatt nincs még lerúgott sem, 4ért meg már E46 M3-at vesznek mert az újabb és "menőbb". :) Ahogy írtad ezeken a típusokon úgy is csak a szakavatott szemek veszik észre hogy nem egy 1.6i M3 logóval a seggén.
Ez az utolsó falat Frankfurter, a kondér alján összekapart maradék, ami sokszor a legfinomabb kanál a főzelékből. Téma nincs, talán egyenes út sem az SD-kártyán rekedt bitfoszlányok között, de vétek lenne egy kegyetlen shift-delete-tel törölni mindazt, ami kevésbé aktuális,…..
Hát, feladtam a küzdelmet. Megvettem, imádtam, megadtam neki mindent. Elszédítetted a fejemet, S én eléd szórtam mindenemet. Sálat, pulcsit, nejlon harisnyát, És csuda, csuda gyöngyöket. (Hungária - Ciao, Marina) Egy ideig ennél csak rövidebb motorom lesz Persze eljön az…..