Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fogsz te meg mosolyogni!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyishívjalak’ Csongrád Megyei rendőrség, illetve a Kormány… Már megszólítást sem írok nektek, mert tulajdonképpen az is valamiféle tiszteletet sugall, és még véletlenül sem szeretném ha félreértenétek... A tisztelet apró morzsája, amit igyekeztem irányotokba még…..
Antidemokratikus eszközökkel a demokráciáért és jogellenes eszközökkel a jogállamiságért. Ezt így nem. Tegnapelőtt tüntetők foglalták el a Fidesz székházának udvarát, ezzel így fejezve ki tiltakozásukat az alkotmány negyedik módosítása ellen. Szolomayer Balázs…..
Bencsik András volt és jelenlegi munkásőr számára nehézséget okozott, hogy definiálja a Fidesz székházát törvénytelenül, a kerítésen átmászva blokád alá vevő alakokat, legalábbis ez derült ki a pártszékház védelmére felhívó Facebook üzenetéből. Vele ellentétben…..
Varánusz Orbán a csúcson 2013.03.09 02:55:55
Fénylő Csillagunk ragyogó tündöklése megkopni látszik, mint Bíró Ica poszter a Fidesz székház Deutsch Tamásról elnevezett recska feszültséglevezető kézimunkaszobája ajtajának belső oldalán. Higgy(!!) a gazdasági növekedés beindulásában - próbálták szuggerálni…..
fogsz te meg mosolyogni! 2013.03.09 11:22:00
Nem sok olyan ember van ma, aki ne vonna párhuzamot a Fidesz székháznál történt események és a Szabadság téren levő régi MTV épületnél történtek közé.Még az is lehet, találna az ember azonos szereplőket a két helyszínen, csak most a szereposztásban történtek némi…..
fogsz te meg mosolyogni! 2013.03.09 11:19:09