Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MilanistaPista

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
MilanistaPista 2013.04.14 21:20:10
MilanistaPista 2013.04.14 21:20:29
@MilanistaPista: kellett irnom 1-1 :DD
MilanistaPista 2013.05.20 12:13:33
@Hurka75: Itt vagyok gondolom rám gondoltál a "Milanista" cimszó alatt. Az edzőm mondta mindig az a 11-es amit befújnak és az les amit befújnak . Én szemem szerint ez nem volt les gól ez szabályos gól volt ! A 11-es hát mit is mondjak meghúzták a mezét (ebből egy meccsen sok van)Balotelli meg okosan dobta magát pont annyira mint kellett (idén nem először) = RUTINOS 11-es kiharcoló(és ami fontosabb értékesitő , 100°% mutató ;) ). Szóval meglehetett adni biró kegyes volt a kedvenc csapatom iránt . Érdekes ilyenkor mint a hiénák csaptok le(kiröhögöm a hányinger jelzővel illettet emberkét is) ... Srácok/hölgyek nem a birózás a menő dolog ;)Sajnálom a Fiorentinát ,mert egész jó kis csapat megérdemelnék a BL helyezést ,DE Milan ellen játszott 2-2 re nem emlékeztek he (cuppandárium van , akkor nem volt birózás pff.). Igazságos sorrend ez lenne: Juventus,Milan,Fior erről ennyit. Köszönöm ha épitő jellegü kritákát/kat formáltok meg felém . NE úgy jöjjön le ,hogy "saját" csapatom az egekig marasztalom , nekem is fájó mikor igy győzünk ilyen senkiházi csapatot mint a Siena úgy kellett volna gólokkal ütni (na meg a Sampot is részetekről ...). Meg tegye fel a kezét aki (biróként) egy olyan csapat ellen fújjon ,mint ahol az élén akkora maffiózók vannak ,mint Berlusconi és Galliani . De ez nem kéne a sporthoz hozzávenni ,mert sportszépség rovására megy . Az idei bajnokságban megannyi téves itélet volt , réges-rég nem emlékszek ilyen botrányos teljesitményekre Olaszhonban (bár máshol se sokkal jobb a helyzet sőt.. ez ellen tenni kell) ! Köszönöm a szót , további szép napot , kellemes ünnepeket .
Antonio Conte 23 fős keretet hirdetett az AC Milan elleni hazai bajnoki rangadóra. Giorgio Chiellini és Nicklas Bendtner sérülést követően csatlakozik a mérkőzésre készülő kerethez, s várhatóan mindketten a kispadon kezdenek majd. A két csapat novemberi összecsapásán az AC Milan…..
MilanistaPista 2013.04.22 16:56:35
@Apuleius: Játékerőben mégpedig szerintem igen is egyszinten vannak (kb) . De mindenki belátja/tudja/Kimondja ,hogy a Juventus a legjobb csapat Olaszországban ,mert hihetetlen milyen kiegensúlyozott csapat , egy érett csapat ami "kész" van (sok hiányosággal van kész láthattuk Bayern ellen) . Mig a Milan egy épülő fiatal csikó banda ez látszik a rapszódikus eredményeken is . És nem is jővőre érzem a Milanba az igazi átütőerőt hanem a 2014/15-ös kiirásban .

Ui: egy kis fricska nektek remélem nem haragszotok meg . Marchisio egy nagy közepes játékos sokadjára bizonyitotta be nekem :R
A Goal.com értesülései szerint a Juventus és a Schalke a közeljövőben alighanem tárgyalóasztalhoz ül majd, hogy a német klub magasan jegyzett fiatal játékmesterének, Julian Draxlernek a jövőjéről egyeztessenek. A középpályást, akit sokan Németország legtehetségesebb…..