Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foxyka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálam a gyereknap sem telhet el szuper meglepetések nélkül, ezért készültem Nektek egy kis meglepetéssel! Egy élményekkel teli szabadtéri program is alapja lehet a gyereknapnak, ahol egy menő lufi és egy finom vattacukor társaságában élvezzük a napsütést, de ha szeretnéd…..
Foxyka 2015.05.21 21:51:51
A BabaCo története az életemben akkor kezdődött, amikor egy napsütéses napon ellátogattunk az állatkertbe a barátainkkal. Közel 3 órája meneteltünk, amikor közeledett a fóka show és a kislányom kijelentette, hogy elfáradt és szeretné, hogy felvegyem....szerintem egyik…..
Foxyka 2015.05.06 15:50:28
A nagy karácsonyi őrület után már itt is a következő ünnep, ami a gyerekek számára megint izgalmas meglepetéseket ígér. Én már elkezdtem a dekorációk elkészítését, most az ajándékok beszerzése következik. A nekem már jól bevált és az általam nagyon kedvelt Játéksziget…..
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
Foxyka 2014.11.22 19:53:01
Nem tudom kedves Anyukák, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már keresgélem a legjobb és legpraktikusabb ajándékokat a kislányomnak és a család többi gyermek tagjának! Óriási  a választék ezért nehéz megtalálni, hogy ár-érték arányban melyek a legtökéletesebbek, arról…..
Kukucskálj, kalandozz, fedezd fel a világot! :) Megjelentek a leginkább ismeretterjesztő könyveiről ismert kiadó különleges kiadványai, kalandos mesekönyvei. A kukucskáló könyvek és a három jó barát történeteit feldolgozó mesekönyvek már könnyen a kicsik kedvencei lehetnek. A…..
Az F&F szezonról szezonra jobbnál jobb kollekciókkal lepi meg vásárlóit! A női, férfi ruhák és kiegészítők mellett a tini, a gyermek és a baby korosztálynak is trendi, kényelmes és praktikus darabokat terveznek! Nézd meg a folyamatosan frissülő weboldalukat és találj rá a…..