Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Genya

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétfői perünket követően a média is elkezdett szélesebb körben foglalkozni az ügyünkkel. Köszönet nekik! Sajnos azonban a fórumokban és egyéb internetes közösségi helyeken mindig felvetik egyesek, hogy az ő pénzükön ne mentsenek már meg minket! Ebben teljesen igazuk van! Az…..
Mr. Genya 2013.03.08 14:07:08
A devizahitel kérdés ma már a teljes magyar társadalmat érinti, mivel hatással van a gazdaságra. A fogyasztás stagnál, vállalkozások mennek tönkre, nő a munkanélküliség, megemelkednek a fogyasztói árak és nő az infláció.
Azok, akik olyan kijelentéssel élnek, hogy "miért vette fel, vagy a mi adónkból fizetik majd ki ezeket is"... nagyon rosszul gondolkodnak!
Az is téves, hogy az adósokat okolják! A deviza alapú hitelek esetében a mindenkori kormányoknak, a PSZÁF-nek és a Bankszövetségnek, a bankoknak van csak és kizárólag felelősségük! A nemzetgazdaságnak eddig is mérhetetlen károkat okoztak és amennyiben nem lesz valódi, élhető megoldás ezt az országot egy évszázadra le lehet írni.
Hazudnak, vizionálnak és szépen lezüllesztik a társadalmat, azért, hogy egy szűk réteg jól éljen (belőlünk éljen).
Nem jól van ez így! Az adósokat nem megmenteni kell, hanem jogbiztonságot teremteni és a jogrendet pártatlanul fenntartani!
Jelenleg a jogállamiság kérdése nagyon ingoványos.
Mások fontos kérdés, a felelősök bíróság elé állítása, elszámoltatása. Azok, akik felelősek a kialakult helyzetért jelenleg is fontos beosztásban tevékenykednek a pénzügyi vonalon és élvezettel nézik végig, ahogy az embereket kifosztják vagyonukból. A politikai elit is felelős ezért, hiszen tétlenül nézi és törvényekkel legalizálja ezt a szabad rablást, pusztítást amit a bankok és a végrehajtók okoznak.
Nagy a baj és nem a devizaadósokat kell okolni ezért! A felelősök itt élnek köztünk, csak el kellene őket fogni és bebörtönözni őket teljes vagyonelkobzás mellett! Ez a vagyon elegendő lenne ahhoz, hogy az okozott kárt ne a tisztességes adófizető állampolgárok fizessék meg!
ELÉG VOLT!