Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atatulpha

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bayern Münchent vezető Jupp Heynckes ügynöke elárulta, hogy a Juventus 45 milliós ajánlatot utasított el, melyet a bajorok Arturo Vidal leigazolásának érdekében tettek. Quique Reyes a Cadena Copenak nyilatkozott Spanyolországban, s azt állította, hogy komoly ajánlat érkezett a…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Atatulpha 2013.04.22 13:31:04
@Barolo: Egyetertek, egy ilyen mentalitasu jatekost nem szabad leigazolni. Akkor mar inkabb egy kicsit rosszabb minusegu csatart, de kulturalt, sportszeru viselkedessel.
Manolo Gabbiadini ügynöke úgy érzi, hogy pártfogoltja készen áll arra, hogy egy olaszországi top csapatnál bizonyítson, miután ebben a szezonban jól teljesített a Bologna együttesénél. Az U-21-es olasz válogatott játékos a nyáron vette fel a Bologna mezét, miután a Juventus…..
Atatulpha 2013.04.23 17:34:32
@regularjohn: Az nem akkora baj, ha elbukik, mintha ki se probáljuk, csak panaszkodunk, hogy nincs jo csatar. Klasszis csatarunk 50 milla körül lenne, de annyit nem költünk. Igy csak az johet szoba ha fogunk egy tehetséges srácot es megnezzuk h mi tortenik. Gyengébb meccseken kezdhet, meg ha mar a 60. percben vezetunk 3-0-ra, akkor kap 30 percet. Ebbol kiderulne fel ev alatt, hogy jo-e v sem.
A La Gazzetta dello Sport állítása szerint, a Juventus mestere, Antonio Conte közvetlenül is felvette a kapcsolatot a klub egykori támadójával, Zlatan Ibrahimovićcsal. Az olasz és a francia sajtóban keringő pletykák szerint, a Juventus minden követ megmozgat a Paris Saint-Germain…..
Az olasz Tuttosport szerint a Juventus újra versenybe kíván szállni a Manchester City szerb védőjéért, Aleksandar Kolarovért. A Bianconeri már a Lazios időkben is távolról figyelemmel követte a védő helyzetét, de akkor az torinóiak hoppon maradtak, mert Kolarov a pénzt és…..
Amennyiben a Juventusnak komolyak a szándékai Alexis Sánchez átigazolásával kapcsolatban, Marottának mélyen a klub zsebébe kell nyúlnia. A Tuttosport információi szerint a Barcelona 26,5 millió eurót szeretne látni a chilei játékos aláírásáért. Az olasz média úgy véli,…..
Atatulpha 2013.04.18 15:37:32
@danimester1: Még ezt a gondolkodást is el tudnám fogadni, ha ki lennének próbálva a bajnokságban gyengébb csapatok ellen. De várj egy kicsit, hagy gondolkozzam... Jah igen meg van, ilyen nem történik meg...
Atatulpha 2013.04.18 15:40:35
@Atatulpha: Jah bocs, azt hittem a fiatalokra gondolsz, nem a Padoskákra.
Az Exor elnök-vezérigazgatója a részvényeseknek címzett levelében arra sarkallta a Juventust, hogy használják ki jelenlegi dominanciájukat, és pályán elért eredményeiket pénzügyi téren is kamatoztassák. A tavalyi szezonban a Bayern München 128 millió euróval nagyobb…..
Atatulpha 2013.04.17 14:47:41
@hellan: Ezt a krikett dolgot kár is, hogy mondtad, csak felidegesitem magam rajta. Bár nem ismerem az Agnelli család teljes történetét, de az évnvilágomban két sport létezett és létezik nekik. A futball és az autóversenyzés, Juventus és Ferrari (Fiat). Ez a krikett nem is tudom, honnan jött...
Atatulpha 2013.04.17 14:36:56
@venember83: Egyetértek, csak még szerintem nem vagyunk abban a fázisban, hogy ez fontos szempont legyen. (Mármint a bérhányadra való odafigyelés, a reális értéken való vásárolás stb jó dolgok és meg is vannak, ez jó.)
Már többször, több helyen meg lett itt beszélve, hogy melyek a hiányposztok, plusz a csapat mélységét is javitani kellene.

Ha ez meg van és a csapat konzisztensen tud jó eredményeket hozni. (Bajnokság 1-2. hely, + BL legjobb 4), akkor az eredményességgel nem lesz gond szerintem.