Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enikő Petrovszki

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A stílusos ruhák, a legújabb szépségápolási termékek és a trendi gyerekjátékok beszerzése mellett nem szabad megfeledkeznünk az otthonunk szépítgetéséről sem. Én minden szezonban be szoktam csempészni 1-1 új kiegészítőt a lakásunkba, amiben az évszakok aktualitása, új…..
Enikő Petrovszki 2015.07.21 10:23:40
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
Enikő Petrovszki 2014.12.10 15:00:35
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
Néhány éve tört be hozzánk is a gumicsizma őrület, ami azóta is töretlen sikerrel menetel előre. Ma már szinte bármilyen stílusban, színnel és mintával kapható, csak a hozzánk illő stílust kell kiválasztanunk! Korábban már írtam Nektek a Marcha Ballerina szuper cipőiről,…..
Enikő Petrovszki 2014.11.23 14:30:06
A főzés témája szerintem kimeríthetetlen, én egy Anyuka oldaláról szeretném megközelíteni ezt a bejegyzésemet. Nekem a munka, a háztartás, a játszótér, a blog írása és az egyéb teendőim mellett sokszor nem marad elég időm a bevásárlásra és a konyhában való hosszas…..
Enikő Petrovszki 2014.11.23 14:28:42
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Enikő Petrovszki 2014.11.06 09:10:23
Korábban már írtam Nektek a Salus gyerekcipőiről, de nemrég egy ortopédia vizsgálaton kiderült, hogy a kislányomnak is ilyen szupinált cipőt kell hordania, ezért saját tapasztalatból is szeretném Veletek megosztani az észrevételeimet. A legtöbb kisgyerek bokája befelé dől,…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Enikő Petrovszki 2014.10.15 14:23:59
Otthonunk stílusának megteremtése igen öszetett feladat, nemcsak azért mert rengeteg kiegészítő, szín és forma áll a rendelkezésünkre, hanem azért is, mert személyiségünk évről évre fejlődik és ehhez mérten választunk mi is bútorokat. A kiegészítők szerepe azért…..
Enikő Petrovszki 2014.10.08 09:08:41
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
Enikő Petrovszki 2014.05.28 12:33:29
A CRUCIANI HUNGARY bemutatta legújabb kedvenceik, melyek újabb színfolttal bővítik az amúgy sem hétköznapi palettájukat. Színesek, vidámak és must have darabjai minden szezonnak....:) A  pop art és a Cruciani C luxury pop divatjának rendevújából született az a limitált…..
Enikő Petrovszki 2014.05.20 14:22:07
Enikő Petrovszki 2014.05.20 14:21:14
Kislányommal minden nap rengeteg időt töltök a szabadban és a játszótereken, ahol folyamatos kísértésnek vagyunk kitéve a különböző rollerek, motorok és biciklik láttán! Tudtam, hogy egyszer elérkezik az ideje, amikor be kell, hogy adjam a derekam egy-egy újabb kiegészítő…..
A kislányomnak szinte az egész év gyereknap mégsem tudok elmenni a kiemelt évfordulók mellett csak úgy üres kézzel, észrevétlenül! Egy kis apróság és meglepetés mindig extázisba hozza a gyermekeket és a gyereknapon a rengeteg szuper program mellett meglephetjük Őket egy kis…..
Enikő Petrovszki 2014.05.15 05:16:00
Rengetegen jelentkeztetek a téli Openbag játékomra, ezért a nagy sikerre való tekintettel még egyszer elérkezett a nagy lehetőség! A téli változat után, megérkeztek a nyári, töltet nélküli hálózsákok! A nyári Openbag-et 22-24 fokig ajánlják, 1.0 tog vastagságnak…..
Enikő Petrovszki 2014.04.16 10:55:02
Nemsokára elindulhatunk megkeresni gyermekünkkel, hogy mit hozott a Húsvéti nyuszi, ám előtte érdemes egy picit szemezgetni a Játéksziget legújabb kínálatából, melyből biztosan megtatálod a tökéletes ajándékot a kislányodnak vagy a kisfiadnak egyaránt. A Sylvanian…..
Enikő Petrovszki 2014.04.10 14:00:37
Bábika a főhős, egy elsőosztályos kislány. Boszka mama az utolsó igazi boszorkány anyuka ezen a földön, és Bábika az ő egyetlen, aranyos, és nem mindig szófogadó kislánya. A mese és a valóság úgy keveredik ebben a Bábikás világban, mint ahogy egy kisgyerek fejében azok a…..
Enikő Petrovszki 2014.02.26 11:44:41
Kislányom Lilien egyre több információt szeretne magába szippantani, ezért a kirándulások és a sok játék mellett igyekszem egyre többet olvasni is Vele. Szerencsére nagyon szereti a színes és informatív mesekönyveket, ezért igyekszem minél kreatívabb és fantáziadúsabb meséket…..
Enikő Petrovszki 2014.01.30 08:23:12
Én már rengeteg variációt kipróbáltam a tökéletes paplan és kezeslábas megtalálására, mégis mindig arra jutottam, hogy egy hálózsákkal nem lehet hibázni! Hogy miért? ...biztosan nem fog kitakarózni és megfázni a kislányom, sőt még azon sem kell aggódnom, hogy magára…..
Enikő Petrovszki 2014.01.08 15:48:57
Rengeteg szuper ajándékcsomaggal találkozom és remélem Nektek is hasznos ötletekkel tudok szolgálni ezáltal!  Egy krémdezodor kapcsán ismerkedtem meg a z Olivia Natural termékeivel, melyet a mai napig használok és nagyon szeretem! A márkáról és a termékeiről érdemes…..
Enikő Petrovszki 2013.12.16 11:34:44
Egy Anyukának sajnos nagyon ritkán van lehetősége igazán magával foglalkoznia és a divatozás is sokszor háttérbe szorul, hiszen sokkal fontosabb a gyermekek körüli teendők ellátása – ami sokszor egész napos kemény munka. Azt gondolom, hogy nem szabad háttérbe szorítanunk a…..
A múlt héten a lányoknak ajánlottam szuper ajándékokat, most a fiúk jönnek! Sok fiús Anyukát ismerek, ezért egy piackutatást követően készítettem el a TOP 5-ös listámat, melyben csupa izgalmas játék kap teret! 1.Trask Pack - kukabúvárok Minden családban óriási kedvencek a…..
Enikő Petrovszki 2013.11.22 21:41:14
Nem tudom kedves Anyukák, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már keresgélem a legjobb és legpraktikusabb ajándékokat a kislányomnak és a család többi gyermek tagjának! Óriási  a választék ezért nehéz megtalálni, hogy ár-érték arányban melyek a legtökéletesebbek, arról…..
A LUSH sajtótájékoztatóján teljesen megőrültem, amikor bemutatták az új Karácsonyi termékeket, már alig várom, hogy a cikkem végére érjek és mindent bemutassak Nektek! Én nagyon szeretek testreszabott és hasznos ajándékokat adni szülinapra, karácsonyra és úgy gondolom, hogy…..
Enikő Petrovszki 2013.11.07 15:13:17
Nagyon mosolyogtam mikor rátaláltam a Horgooka kreatív mamékszerére, hiszen divatszerkesztőként nekem is nehéz feladat volt lemondanom a kedvenc csüngőimről. A legtöbb Anyuka szülés után is törekszik a nőiességének megőrzésére, ami igen nehéz feladat!  Az egész napja egy…..