Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boilerman19

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belvárosi söröző a Ferenciek terén: www.keltapub.hu Gyradiko étterem - Egy falat Görögország www.gyradiko.hu Belvárosi cseh söröző: www.staropramenpub.hu   AAUK, fizetett szakmai gyakorlat www.aauk.eu Weboldal a vízipipázásról  www.vizipipa.eu/akcio Egyedülállók,…..
A comment:com, mint oly sokszor a múltban, most is segítségére siet a tévéknek, ha kell nekik az ingyenkontent, ha nem, hiszen az a dolgunk, hogy igyekezzünk jobbá tenni a magyar tévézést, már amennyire ez szerény eszközeinkkel elképzelhető. Eddig nem jártunk túl sok sikerrel, bár…..
boilerman19 2013.04.11 12:17:54
@takingsider: A kettes tetszik;)
Ahonnan a pihenés kezdődik www.wellnessorigo.hu   VITAFON-T - Vibroakusztikus gyógyászati készülék www.vitafon.hu    Már 12 éve első a gyermekmentésben! Adja SZJA 1%-át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak, hogy elindulhasson egy újabb gyermek-mentőorvosi…..
A blog azért jött létre, hogy legyen ingyenes hirdetés a direkt linkek kategóriában. A direkt link jobban segíti az oldalak előrejutását a keresőkben ( Google, Yahoo, stb. )Válaszd ki a kategóriát és megnevezéssel együtt küld be a linket.Ha nem akarsz regisztrálni küldj egy…..
boilerman19 2013.03.11 10:27:13
Pályázatok írása, figyelése, Támop pályázatok
www.opti2003.hu/szolgaltatas

Az Országos Pályázati Tanácsadó Iroda Kft. magyarországi vállalkozások, önkormányzatok teljes körű pályázati tanácsadásával foglalkozik, többek között Támop pályázatok elnyeréséhez is immár majdnem 10 éve.
Számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleink a lehető legjobb eséllyel induljanak európai uniós és hazai pályázaton, s hogy főleg vissza nem térítendő támogatást szerezzenek. Ha szeretné, hogy dolgozói fejleszthessék nyelvtudásukat, illetve számítástechnikai ismereteiket, ez sem gond, erre valók a Támop pályázatok.
Menedzsmentünk tagjai évekig dolgoztak felsővezetőként multinacionális cégeknél, majd az időközben létrejövő uniós előcsatlakozási alapok és a vállalkozók, önkormányzatok ez irányú érdeklődése és igénye adta a pályázati tanácsadás ötletét. A pályázatok megírásával foglalkozó munkatársaink több szakirányú diplomával, és pályázati referensi képesítéssel rendelkezve biztosítják, hogy pályázata a lehető legjobb eséllyel indulhasson cége egyértelmű fejlődését szolgáló uniós és hazai támogatásokért Támop pályázatok esetében is.