Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kértek egy kis sósavat az arcotokba?

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kormányfői kommunikációs szintre emelkedett hétfőn az a demagóg érvelés, hogy aki a rezsicsökkentést kritizálja, az a multik zsebét akarja tömni, tehát hazaáruló. Egy névtelen troll kommentelőtől még elmegy, de Magyarország miniszterelnökéhez egyszerűen nem méltó. Nem…..
Kértek egy kis sósavat az arcotokba? 2013.03.18 09:20:42
törökgáborelemez 489. Alá 2013.03.13 22:18:03
Áder János ma este a közszolgálati televízió híradójában bejelentette, hogy aláírja az alkotmány - hazai és nemzetközi tiltakozásokkal fogadott - negyedik módosítását. A pápaválasztással összehangolt időzítés is árulkodó, a szöveg pedig szinte minden sorában ugyanazt…..
Csúnya pörgő-forgó rugásra sikerült és betalált Szávay „öszödi beszéde”. Bizony ezt a szart nem lehet már visszalapátolni a lóba. Az MKP-s vénemberek meg elmehetnek a búsba, Lúzernagyi egyelőre marad, hello, megérkezett a szlovmagyar Jobbik! Hatalmas visszhangot váltott…..
Kértek egy kis sósavat az arcotokba? 2013.03.12 15:04:34
@Plumper_:
és aki nem szereti az orbándiktatúrát, az gyurcsányt és libajnait akarja a magyarok nyakába ültetni!
Annyira meghatóan egyszerű a gondolkodásuk.
Nem várt fordulatot vett a magyar NBI El Clásicója utáni rendbontás: 30-40 civil vette körbe a tömegtől leszakadó fradistákat. "Mire odaértünk, már késő volt. A civilek élő láncába addigra már beszálltak a fradisták, és hangosan követelték, hogy Áder János ne írja alá…..