Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SweetQueen

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
A szakácskönyv az egyetlen könyv, amiről elmondhatjuk, hogy boldoggá tette az embereket. Nos én igyekszem azóta is boldogságot hozni a világba, bár eleinte leginkább én voltam boldog, mostanra kezd a család hozzászokni, beletörődni, sőt, mióta ehető dolgokat készítek, mintha…..
..
Nem vagyok benne biztos, hogy a nyugati civilizáció hanyatlásának kezdetét hajszálpontosan el tudnám helyezni az időben, de lefogadom, hogy a tévé már ott volt az eseményen. Nekem viszont lényegében megspórolt egy jóóóó drága tanfolyamot. Rá kellett jönnöm, hogy semmi nincs…..
Nos az első kevéssé sikeres, ám annál lelkesebb próbálkozásom után rájöttem, segítség kell. Ki is lenne alkalmasabb, hogy tanuljak tőle, ha nem ez a fickó: Buddy Valastro, a tortakirály Szóval lelkes önképzésbe kezdtem. Figyeltem a mestert és gyakoroltam, gyakoroltam, és…..
Lothar Seiwert mondta egyszer: Egy szép napon állati öregnek fogsz kinézni, ha állat módjára dolgozol. Nos én legalább két öreg állatnak néztem ki, mire befejeztem a nyilvánvalóan felelőtlen, és meggondolatlan projektemet, azon a szép júliusi napon... Elszánt voltam és merész,…..
... és még azon túl is. Szép is volt, finom is volt, és... egy idő után rohadt unalmas is így aztán elhatároztam, hogy az anyáknapi lesz az utsó. Na mondjuk az is fincsi volt :P Ha hülyékkel van összezárva az ember, meg kell szoknia, hogy úgy is viselkednek. A majmoktól sem…..
Elkezdtem hát agyalni, mégis hogyan kezdjek hozzá... Nem kifejezetten cukrász hajlandóságú családból származom, így aztán hamar rájöttem, hogy benne vagyok a guzmiban elég alaposan... először az ízek terén próbálkoztam fondor módon pártolókat szerezni. Így hát nekivágtam…..
Mit is jelent az, hogy szakértő? Nos, a szakértő az, aki pénzért, sok mellébeszéléssel megmondja azt, amit az ember amúgy is tud. Én magamat lelkes amatőrnek nevezem. Édesanyám konyhai ámokfutónak, de erről még folynak a viták... és helyenként a furcsa színű ételfestékpacák…..
..
Egy tortabolond naplója A kezdetek 2013.03.10 03:38:47
Mint mindenki, én is átlagos bolondnak indultam... Majd hosszas fejlődéstörténet során eljutottam a tortákig. Hiszen az édes élet nem csak metafora. Számomra legalábbis. ..