Regisztráció Blogot indítok
Adatok
remixer

0 bejegyzést írt és 275 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1893. Egy férfi áll egy izlandi vulkanikus kürtőben..
Legújabb videójában pusztító pontossággal figurázza ki ismét Bödőcs Tibor Orbán bornírt rendszerét. Már úton a Nemzeti Maradási Iroda, mert a belföld az új külföld...
remixer 2017.10.27 15:24:25
@guvat: "újra egy Gyurcsányi-Bajnai féle"
Olyat szerintem senki nem akar. Mehetnének Viktorral egy zárkába. :D
remixer 2017.09.18 19:57:38
„Grandmaaaaaa welcome hooooome” – sivítja King Diamond a nagyszínpadon lábszár alakú mikrofontartóval a kezében, Andy LaRocque gitárjának hangzása pedig Chewbacca fejét is tükörsimára borotválná. Eközben pedig a frissen visszatért Mikkey Dee úgy gyilkolja a dobokat, ahogy csak ő tudja...
remixer 2017.07.08 19:39:24
@Girhes Joe: "A zene az ott kezdődik, hogy az ember csendben ülve hallgatja..."
Vajon mire gondolhatott a költő? :D
HamPLÓ "A" vízibusz 2017.05.24 07:00:00
Bár gyerekkoromban eléggé odavoltam érte, felnőttként szem elől tévesztettem a budapesti személyhajózást. Mindenféle fura kinézetű új hajók jöttek, a BKV "héttörpéi" új neveket kaptak, szóval mintha minden megváltozott volna. Csak néhány éve vettem észre, hogy régi kedvenceim, a váci alumínium…..
Reklámfogás A csúnya valóság 2017.04.12 06:48:00
Oskar T. Brand szétszedett (szó szerint) két népszerű divatmagazint, és megvizsgálta, mi is van bennük. Sokkoló megállapításokra jutott, ezért csak erős idegzetűeknek ajánlott a most következő poszt, amely röviden összefoglalja ezeket a meglepőeredményeket. Oskar maga elé…..
Azok a fiatalok is ismerik, akik a halála után születtek, dalai a mai napig hatnak az aktuális zenészgenerációkra, életműve a magyar pop-rock legszűkebb elitjébe emelte őt. Máté Péter 150 dala között írt egy világslágert is, a zseni február 4-én lenne 70 éves...
Az órák alapvetően arra lettek készítve, hogy mutassák az időt. Azonban ennél sokkal többet jelent egy ilyen eszköz számunkra. Túl az elegáns megjelenésen és a funkcionalitáson egy óra legalább annyira becses kincs sokunk számára, mint egy autó. Számos figyelemfelkeltő, lehengerlő és csillogó…..
Az idei X-Faktorban a Wellhellóval haknizó Rapülők láttán kicsit elkeseredtem, és ebben a posztban többek között ezt írtam a produkcióról: A Rapülők, aminek már a neve miatt is kijár a faszkorbács, a magyar popzene egyik legkínosabb és legérthetetlenebb sikertörténete, mindent elmond az ország…..
remixer 2017.01.02 13:16:24
@szociál: Simán. Jimmy bármekkora stadiont megtöltene. Geszti mehetne mellé, aztán énekelhetnének végre együtt.
Épp pár napja ért véget ért a Sober November kihívás, amely arra szolgált, hogy november hónapban próbálják ki az emberek, milyen egy hónapig nem inni. Természetesen ez a kezdeményezés nem a masszív alkoholistákat célozta meg, hanem azokat, akik mondjuk napi, heti szinten isznak 1-1 pohárral.  Ha…..
remixer 2016.12.03 16:48:02
Nem egyszerű úgy kimozdulni, hogy közben figyelned kell a pénztárcád vastagságára is. A pénzedért a lehető legjobb bort szeretnéd kapni, ezért elkezded olvasgatni a borlapot, majd megszólal egy kis hang a fejedben: válaszd a második legolcsóbb bort! Sajnos ki kell ábrándítsunk: a legtöbb helyen ez…..
Tudtad, hogy az alkohol cukorból van? Tudtad, hogy a cukor szénhidrátból? És az stimm, hogy a szénhidrátból lesz a zsír? A fenti információk tudatában egy egyszerű matekkal kiszámolható, hogy no alkohol = no zsír! Ez azért elég zsír! És hogy legyen egy kis tudományos alátámasztás is, íme néhány erős…..
Kedden egy milánói  sajtóeseményen jelentette be a Depeche Mode, hogy jövő tavasszal új lemezük jelenik meg Spirit címmel, amit meg is turnéztatnak rendesen. Talán nem olyan nagy meglepetés, hogy a turné eléri Budapestet is egy rakás más várossal egyetemben. Egész konkrétan májusban kezdődik az…..
remixer 2016.10.14 15:08:32
@Látens Inszinuáció: El kell keserítselek, de már a lemezjátszót is elismerik, mint hangszer. Szokj hozzá.
A FourFourTwo magazin magyar kiadása eléggé ismert arról, hogy egészen megdöbbentő stílusban ír bizonyos témákról, majd képes hasonló hangnemben vitába szállni a saját kommentelőivel. Most a Napi 7-es nevű rovatukban egészen új szintet lépett Bodnár Zalán, aki a nemzetközi futball színvonalának…..
remixer 2016.08.29 23:33:34
@David Bowman: Van aki buzi, van aki kitalált isteneket imád. Ilyen az élet.
Adarida Fórum a megcsalásról 2016.07.27 15:30:30
Kérdések   Tényleg csak én gondolom úgy, hogy undorító dolog a megcsalás, főleg a szeretőtartás?Ti,akik megcsaltok valakit, legyen az akármilyen a párotok. Ti akartatok vele lenni,nem kényszerített titeket senki. Tényleg annyit nem érdemel az az illető, hogy tökösen elé álljatok és megmondjátok a…..
Mint a Pál utcai fiúkból a Pásztor-testvérek az üveggolyót, nemzeti gömböcünk a magánnyugdíjpénztárak, a takarékszövetkezetek, a bankok, a filmgyártás, a meghatározó építőipari vállalkozások, a kaszinók, a trafikok, a reklámpiac, a közmédiumok után a taxis piacot is einstandolni készül.  A Uber…..
remixer 2016.07.19 14:55:46
Magyarországon? Most szórakozol? Nem. Teljesen komoly vagyok. Ha nem tartod lehetségesnek, nem kell tovább olvasnod...
remixer 2016.07.12 17:06:09
@wrstjnethn: Plusz megspórolod a tranzakciós illetéket minden fizetésnél, mert a hó végi levonás az bankon belüli tranzakció. Szóval a hitelkártya nagyon jó dolog! :D

Hülyéknek semmi nem való. Se hitelkártya, se jogosítvány, se gyerek...
"Kaptam egy üzit a Facen, rámírt egy tök állati pasi, hogy menjek el velük a Soundra. Húztam az agyát, de aztán felmentem hozzá bulizni, és tudod, kicsit elfajultak a dolgok :) Ittunk, aztán dugtunk hármasban a haverjával, két pasival szekszeltem a belépőért, de behoztak ingyen egész hétre! Duplán…..
Nemcsak szép, hanem okos is. Erotikus képeket poztolgat. Összefolyik a nyál a férfi szájában. Képek a tovább mögött!..
remixer 2016.05.11 22:19:46
Biztosan neked is van olyan ismerősöd, aki már a nyugdíjas lét sarkán toporog (45-60 év közötti korosztály), viszont egy dologra igazán büszke az életében. Akárhányszor találkoztok, teli vigyorral és elégedettséggel az arcán mondja, hogy Önmegvalósító Peti (a fia) kiment dolgozni Angliába (vagy…..
A nők rabszolgasorba taszításának politikai szimbóluma lenne a kendő? Attól félünk, amit nem ismerünk, közben egyre radikálisabb az ellenérzés a terrortámadások miatt? A muszlim közösségekben is eltérően vélekednek az öltözködési „szabályok” mikéntjéről, a globális divatpiac pedig egyre erősebben…..
Nem vagyok odáig az autókért, nem tudok órákon át beszélni a turbófeltöltőkről, egyrészt mert nem érdekel, másrészt meg azért, mert azt sem tudom, mi az. Nincs jogsim, autóm, nem érdekel ez a dolog (vezetés), BKV-zok és überezek, és minden évben megfontolom egy kerékpár beszerzését, szóval nem én…..
remixer 2016.04.17 14:41:14
@oldalas: :D
Az egy rakás fos.
Isten fél éve szólt nekik, hogy GO FULL RETARD, ők meg OK :DDDDDD  ..
Megjelent egy sajtóközlemény, amiben ez állt: Április 8-án, pénteken 15 órától az M4 Sport csatornán elindul a Puskás Akadémia magazinműsora. Havonta 26 perc, s benne minden, amit az Akadémiáról tudni érdemes. Exkluzív tartalmak, a Puskás Akadémia FC mellett kiemelten foglalkozunk az…..
remixer 2016.04.07 15:39:54
@nemszólokmégegyszer: Te elhiszed az ilyen hülyeségeket, amiket a cikkben írnak? :D

1. "a szőrzet a testünkön nem véletlenül van, segít eregetni a feromonokat"
Amíg meztelenül mászkáltunk, addig igaz volt, de bugyiban és nadrágban nem ereget az semmit, csak könnyebben bepállik.

2. "A fanszőrzet eltávolítása nemcsak emiatt káros, együtt jár azzal, hogy a benőtt szőrtüszők begyulladhatnak, ami a borotválás egyik nagy hátránya. Továbbá, hogy apró vágásokat okoz a bőrön, amiken keresztül könnyen elkapni bármilyen fertőzést."
Akkor a férfiak se borotválják az arcukat, ugye?

3. "a gonorrhea, chlamydia és a HIV vírus könnyebben a szervezetbe juthatnak a sebeken keresztül"
lásd 2-es pont
Nyalás esetén veszélyes a borotvált arc! :D

ui: Azt a tévhitet meg el kell felejteni, hogy a férfiak arcszőrzete a borotválkozástól erősödik.
remixer 2016.04.07 19:07:07
@nemszólokmégegyszer: Most látom, hogy te mindenhova azt a szar velvetes cikket linkelgeted! :D
Ráadásul hülyeség az egész. Idióta!