Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fleto6

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus hétfő este keretet hirdetett az Európa Liga tavaszi küzdelmeire, s ennek nyomán eldőlt, hogy az utóbbi időszakban mellőzött Fabio Quagliarella nem lehet majd részese a torinói csapat esetleges nemzetközi sikereinek, hiszen a támadót a klub nem nevezte a…..
Fleto6 2014.02.04 14:41:32
@Lord Viktor: Ez nem igaz, Llorente rengeteget küzdött a pozíciójáért...
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus rendkívüli tehetséggel megáldott középpályásának, Paul Pogbának az ára tovább növekedhet, s a Paris Saint-Germain 70 millió eurós ajánlatot tehet érte az Öreg Hölgynek. Pogba egyre gyakrabban válik az átigazolási pletykák…..
Fleto6 2014.01.24 12:15:59
@Apuleius: Na ezzel most egyetértek. Eléggé demagóg duma más részéről az igazgatónkat kikezdeni, mivel ezt a bajnok csapatot tulajdonképpen Ő rakta össze, Buffon, Marchisio és Chiellini kivételével, ami azért 2 bajnoki cím után eléggé elismerő a munkájára nézve.
Az anyagi büdzsét nema zsebéből fizeti ő sem, hanem azt a pénzt kapja. Most, hogy mi számít negatív igazolásnak az is eléggé szubjektív, mivel Padoin régebben együtt dolgozott Contéval, szerintem is béna, de azt el kell fogadnunk, hogy a padra sztárok nem jönnek, a fiataloknak pedig játszani kell, tehát az ő jegelésük sem jó a padon. Ez patthelyzet és ok-okozat amiért Padoin még itt lehet.
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta véleménye szerint a Juventus kerete nem szorul „javításra” a korai Bajnokok Ligája búcsút követően. A Galatasaray elleni egygólos vereség több szempontból is jelentős csapás a torinói bajnokcsapat számára, úgy a szurkolók szemében, mint…..
Fleto6 2013.12.17 12:08:40
@Apuleius: Pogba és Obogna akikre szerintem gondolt.
Amikor átvette Marotta a keretet szerintem sokkal gyengébbek voltunk, mint most. Ráadásul egyszerűen nem hiszem el, hogy nem tudjátok felfogni és racionálisan nézni a dolgok pozitív és negatív dolgait összességében.

Komolytalan kritikákat hoztok fel többen is, csak a negatív dolgokat kiemelve a pozitív dolgokról egy csepp említést sem téve. Na ez a dilettantizmus, nem pedig az, amit mondasz.

Negatív dolognak a szélső hiányt fel lehet említeni, de az vitathatatlan, hogy pénzügyi háttér nélkül Marrotta sem tud csodákat tenni, ha egyszerűen nincs vagy nem biztosítják számára az anyagi hátteret. Nyáron is alig kapott pénzt... Szarból meg várat építeni eléggé nehézkes.

Ezek a negatív tényezők komplex dolgok, 100 millióból lehet szélsőket igazolni, de ez nem a margit, főleg, hogy az új stadion összesen került 130 millióba.

És, a pozitív dolgok felett ugyebár mindenki elsiklik, ezt a csapatot Marotta építette, Chiellini, Marchisio és Buffon az a 3 játékos, akit nem Marotta igazolt.

A többit: Tevez, Pirlo, Pogba, Vidal, Barzagli, Bonucci, Lichti, Llorente, Q... Stb.

Ezek az érdemek vitathatatlanok, Marotta jó szakember ez ebből le is szűrhető, sőt a kiadási oldalról is, mivel Secco egy évben költhetett annyit, mint Marotta az itt töltött éveiben összesen.

Nem árt racionálisan gondolkodni, mert ha Marotta nincs lehet nem is tartanánk itt. Jaaaa és Contet szerintetek ki hozta ide edzőnek? Hát nem a szél hordta ide.
A Galatasaraytól elszenvedett idegenbeli vereséggel a Juventus számára lezárult a Bajnokok Ligája idei sorozata, s a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Antonio Conte úgy vélekedett, hogy a találkozót nem lett volna szabad lejátszani az elfogadhatatlan minőségű isztambuli…..
Fleto6 2013.12.12 08:28:08
@SoloLaJuve: Te hol voltál az elmúlt két évben? Conte Olaszország legjobb edzője, ez nem vitás. Ezt bőségesen bebizonyította már az első évében megnyert bajnoki címével. Nem ez az első, hogy kiestünk BL-ből és nem is ez lesz az utolsó, és alapvetően talán jobb is, mivel ki akarna megint egy Bayernnel összekerülni. A realitás jelenleg ez, ehhez idő kell már az is egy zseniális dolog, hogy amit más csapat 5-6 év alatt tud felépíteni azt Conte ennyi idő alatt elérte. Egyébként meg ha ennyire okos vagy és ennyire tudod, hogy Conte szar, küld el az önéletrajzod Agnellinek, tuti felvesznek.
Antonio Conte kijelölte keretét a Galatasaray elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen a Juventus akár már egy döntetlennel is továbbléphet a sorozat legjobb tizenhat csapata közé. A tét óriási, s a csapategység rendkívül fontos tényezőnek bizonyulhat,…..
Fleto6 2013.12.11 16:22:14
@Rivendell: Senki ne várja el az, hogy úgy fogjuk szórni a pénzt, mint a City vagy a Chelsea, ráadásul Conte 2 és fél éve van itt, előtte nem is indultunk európai kupákban. Visszatérve a City mit ért el eddig a rengeteg anyagi ráfordítással. Ja semmit. Ide koncepció kell, ami jelenleg meg van, csak most ez így jött össze. Szóval a pénz korántsem garancia a sikerre.
A Juventus keretet hirdetett az FC København elleni sorsdöntő hazai Bajnokok Ligája mérkőzésre, amelyen a zebracsíkos csapatnak mind a három pontot be kell gyűjtenie ahhoz, hogy a csoportkör utolsó fordulójában esélye maradjon arra, hogy Isztambulban bebiztosítsa helyét a…..
Fleto6 2013.11.28 10:25:52
@Type-R: Ezért vannak 11-en a pályán, hogy mindenki hozzátegyen egy kicsit a sikerhez. Ha ő nincs... Hagyjuk már ezeket a feltételes módban írt mondatokat, ez kb olyan, ha lánynak születtem volna, akkor nem lenne farkam. A csapat egysége hozza a sikereket a Conte érában, azt hittem ez az elmúlt közel 2,5 év alatt mindenkinek leesett, ezek szerint nem. Conte fő erőssége a taktikán felül a motiváció és az egységesség. Teljesen mind1 kik lövik a gólokat, ha nyerünk. Hétvégén kik döntötték el a meccset?? Furcsa aznap nem volt csatárprobléma, ha nem lőnek gólt, akkor már az van? Hagyjuk ezt.
Fleto6 2013.11.28 11:33:39
@Type-R: Már ne is haragudj, de óriási marhaságokat írsz meggyőződve az igazadról. Az elmúlt hetekben nem tudom, hogy hol voltál, de szerintem és még sokak szerint is kombinatívan játszottunk, nem véletlenül vezetjük idén újra a bajnokságot, hihetetlen jó szériában van a csapat. Hétvégén merre jártál? Mindkét gólunkat az általad fikázott csatárok érték el akcióból... És már ne is haragudj, de egy juve szurkolónak kutya kötelessége lenne tudni, hogy Nedved eredeti posztja a Lazioban illetve sokáig a Juvéban is belső középpályás volt, az aranylabdát is azon a poszton szerezte, később került ki a bal szélre. Az egy dolog, hogy hülyeségeket írsz, de az a durvább, hogy váltig hiszel is benne.
Fleto6 2013.11.28 11:53:49
@Type-R: Amiket én írtam azok tények voltak, amiket meg Te írtál, azok bődületes baromságok már ne is haragudj. Először leírod, hogy Vidal meg Nedved alapvető posztja nem ugyan az, erre most mit írsz? Nem írtam a gólok számát, szerintem összekeversz valakivel itt a posztokról volt szó. Te meg kategorikusan kijelented, hogy nem egyezik a posztjuk... Na azért az a kemény, hogy csak el kell olvasni, hogy miket írsz, ott van fekete fehéren, Te meg megcáfolod, hogy tudod. Na ne nevettess már.
A vélemény az egy dolog, de a kérdéseimre továbbra sem válaszoltál. Az a véleményed, hogy a csatáraink nem lőnek akció gólt, ez ellen is érveltem a hétvégi bajnokival. És igen nem vagyunk haverok, ennél intelligensebb mindegyik, már ne is haragudj kedves szurkolótársam, De néha nem ártana látni a fától az erdőt.
Mauricio Isla beismerte, hogy feladata ismét az egykoron az Udinese csapatában mutatott formába lendülnie, hogy ezzel visszafizesse az iránta a klub, a szurkolók és az edző által tanúsított bizalmat. A chilei válogatott 2012 nyarán csatlakozott az Öreg Hölgyhöz, de nem sikerült…..
Fleto6 2013.11.01 14:31:22
@Tony.: A te paraszt stílusodra ki vevő? Szerintem arra sem senki, tudja mindenki, hogy te vagy a mindentudó hatalmas edző, csak ha leszállnál a magas lóról akkor rájönnél, hogy egy szimpla troll vagy. Islaban hisz a vezetőség és Conte is, nem véletlenül csak a gép előtt okoskodsz és nem egy kispadon, mert nem vagy te senki. Ja de vagy bocsi, troll.