Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsicsuvi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Voice szabályrendszere kimondja, és most akkor idézem, nehogy elkúrjak valamit, hogy Azaz a szavazás az USA államaiból érvényes, pont. Ehhez képest Király Viktor Facebookján arra biztatnak, hogy a szabályokat megkerülve az énekesre Magyarországról is szavazzanak az…..
kicsicsuvi 2015.11.10 13:02:10
@totorohun: De, csalásra bíztattak. Az ominózus megjegyzés bizony csalásra bíztat. Írhatták volna azt is, hogy Magyarországról nem szabályos szavazni (és ez 100%-ig igaz), de ehelyett azt írták, hogy VPN-nel lehet szavazni - ami egyértelműen csalás.
Podcastünkkel fantasztikus pontossággal tartjuk a kétheti adást, de profizmusunk nagyjából ki is merül ennyiben - legalábbis a mostani részben van pár elég amatőr hanghiba. Vagy egy mikrofon gerjedt, vagy valamelyikünk piszkálgatta az egyiket, de pár helyen van némi háttérzúgás,…..
kicsicsuvi 2015.06.17 00:53:19
@Stöki: Fú basszus, kultúrálatlan vagyok, nekem az mindeddig kimaradt. Pont a napokban jutott eszembe hogy be kéne végre pótolni az elmaradásaimat, ez mégiscsak könnyebbnek tűnt mint a bűn és bűnhődés, szóval itt figyel a gépemen. Így viszont már megvárom a cikket mielőtt nekiállnék, kérlek ne várass túl sokáig :)
Októberben jön a Disney XD-re a Star Wars Rebels, amiről annyit feltétlenül tudni kell, hogy ez lesz az első, hivatalos az új Csillagok háborúja-trilógiához tartozó kánon első produkciója. Ugyebár az új trilógia bejelentése után a készítők elmondták, hogy az Expanded Universe…..
kicsicsuvi 2014.07.23 23:26:22
@Irgum76: true...
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
kicsicsuvi 2014.02.14 13:58:56
@Megyesi Zoltán: Legalább olvasd el a leírt szöveget, mielőtt elküldöd, minden második szavad hibás.