Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mihii

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Winamp nevet nem nagyon kell senkinek bemutatni, a 2000-es évek elejének, közepének, azaz az MP3 korszaknak az ikonikus és kihagyhatatlan szereplője volt, ugyanúgy, mint a mai vezető streaming szolgáltatások. 2000-es évek második felében aztán  az iTunes illetve a mobiltelefonok előretörésével…..
Filmrajongó iBoy (2016) 2017.02.08 00:19:43
Folytatódik a születésnapi cikk-sorozat. Az előző végén azt írtam, félek, hogy a rossz filmek 2017-ben is elérnek hozzám, ezt pedig részben az itt tárgyalt mű miatt mondtam. Újabb Maisie Williams-moziról van szó, és ahhoz, hogy megértsd, miért voltak fenntartásaim vele kapcsolatban látatlanban,…..
A H&M-es cikkünk (és a friss leárazások) láttán felháborodó népek tengerét elnézve fontos egy picit elgondolkodnunk arról, minek puszta létezését a hazai rocker (vagy csak rockrajongó) előszeretettel tagadja: a rock divatjáról. Vagy divatellenességéről. A rockot divatnak…..
Nahát, ilyen is régen volt már, egy rendező elmondta a véleményét, azt a lapok megírták, mire a kenyéradó gazdái berágtak, erre finomított a mondandóján. A történet bővebben annyi, hogy a Trónok harca (eddig) két epizódját rendező David Petrarca egy ausztrál rendezvényen…..