Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frau BVB

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy az angol Premier League meccseit nagyjából csak azok láthatják, akik a Digi előfizetői, most még itt van ez is, a csatorna PL-lel foglalkozó riportereinek és celebvendégeinek legújabb húzása, amivel a sírógörcs szélére kergetnek minden jóérzésű futball- és…..
Svédország után Dél-Afrikába vezetett Kátya és férje útja, ami azért elég nagy kulturális és életmódbeli váltás. Így aztán különösen érdekes, milyen a sokak által „legdélibb európai országnak" tartott Dél-Afrikát egy ilyen váltást követően. Lássuk! „Bár…..
Frau BVB 2013.07.18 12:08:39
@smile750: Szerintem posztold a kuruc.infon, ott biztosan szívesen olvassák. Nem is értem, hogy jött ehhez a poszthoz a téma.
Igazán kacskaringós életutat van szerencsém ma bemutatni nektek, melynek vége a jelek szerint Németországban van. A sok kacskaringó és a sok nehézség ellenére úgy tűnik, Zsuzscica végre révbe ért, én legalábbis nagyon remélem. Egyébként ha jól számolom, a mai a 700. poszt a…..
Frau BVB 2013.07.17 10:05:14
Nagyon jó érzésekkel osztom meg Hajni írását, mert jó olyan történeteket olvasni, melyek a nehézségek ellenére is jól végződnek és melyekből süt az, hogy a szerzője a mindenki életében adódó problémák ellenére elégedett a sorsával. Hajni (mint írja is) nem lett gazdag,…..
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
Frau BVB 2013.04.12 11:35:38
Frau BVB 2013.04.12 12:38:21
@marczy: foci :D
Frau BVB 2013.04.12 14:05:45
@平八: OK, beszéljünk egy kicsit erről a "szar" népről. Mikor ideérkeztem családostól 1987-ben, minden nélkül, fejenként egy bőrönddel, meg 700 DM-el a zsebemben, egy hét alatt összeadakoztak nekünk egy kis lakásra való bútort, ágyneműt, evőeszközt, mindent, ami egy háztartáshoz szükséges. Olyan emberek, akik a büdös életben nem láttak korábban. Az akkor 65 éves vadonatúj német szomszédasszonyom főzött ránk (ingyen) 3 napig, amig bekapcsolták a villanyunkat. Nem kérdeztek semmit ,segítettek, azt mondták, ők ezt megfogadták még a háború után,mikor az amerikaiak látták el őket élelmiszerrel, hogy soha többet nem néznek félre,ha valaki segítségre szorul. Sorolhatnám még hosszú percekig azt a sok pozitívumot, amit ettől az országtól kaptam. Persze, hogy vannak idióták, de könyörgöm, hol nincsenek? Az meg, hogy te csupán átutazóban találkozol velük és így próbálsz ostoba módon ítélkezni, tulajdonképpen a lőtéri döglött kutyát sem érdekli.
Születtem egy Vas megyei településen, bölcsőm valószínűleg barna bőrrel volt kibélelve (lévén akkor  a focilabdák még nem fehérek, pöttyösek Uram bocsá' magenta-színűek voltak). Az első szavaim egyike állítólag Tichy Lajos neve volt -na jó, ez nem igaz, de jól…..