Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Innovatív Generáció

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, aki képes felismerni a megfelelő közeget/közösséget vagy igényt/niche-t, és arra ráúsztatni egy mémet, az a kultúra dizájnerévé válhat, mert olyan gondolatot, szokást talál ki és tesz a megfelelő időben a megfelelő helyre amiből mém lesz, ami terjed, és megváltoztatja…..
Az !gen5 csoport ötödik találkozójának központi témája a Service Design és a Service Design gondolkodásmód volt. forrás: The Big Ideas - Tim Brown Sokszor a kisebb cégeknél és vállalkozásoknál is, multinacionális vállalatoknál pedig mindig nehéz a meglévő problémákat…..
We love to build cool stuff Az oroszlán valódi működését is a dzsungelben kell megismerni - állapította meg Ágoston Laci, és bármennyire is jól fogta meg mondanivalójának lényeget, egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy milyen lehet egy működő oroszlán, pláne ha…..
Az eddigi !gen találkozások közül,  talán ez volt az egyik legtanulságosabb - és nyilván mindegyikre ugyan ezt fogjuk mondani az elkövetkezendő 3 hónapban :) -. Az előadó Málnay Barnabás volt, aki a validáció fontosságáról és a lean szemléletmódról tartott…..
A szervezők, Zsófi, Iván és Laci nagy meglepetésünkre már vasárnap megosztották az !gen5 résztvevőivel, hogy - az egyéni preferenciák optimalizálásának eredményeként - ki kivel fogja a legtöbb időt eltölteni a következő 3 hónapban. Ezek után izgatottan vártuk a keddi…..
Az !gen4 képzés október 21-i előadását Málnay Barnabás az AVEC Startup Akcelerációs Program üzletfejlesztési igazgatója és az !genAlapot is támogató Mobilitás és Multmédia Klaszter operatív vezetője tartotta a validálásról. Bodó Péter írása.   Racskó Júlia…..
Karaba Zoltán írása   Elérkezett az !gen4 második találkozója és mindenki meglehetősen izgatott volt, hiszen ezen a napon álltak össze a csapatok, akik végig együtt fognak dolgozni a következő hetekben, hónapokban. Nem véletlen tehát, hogy ezen a napon az aktuális "előadás"…..
Koppány Judit összefoglalója az !gen4 program harmadik alkalmáról (Üzleti modell): Antropológusként, civilként a mai estéig nem sok közöm volt az üzleti tervekhez. Szuper – gondoltam, mikor ismertette Laci és Iván az esti programot-, végre megtanulom, miről van szó, hogyan is…..
Palásthy Kinga összefoglalója Az !genTalk 2014. október 14-i alkalmán Bakó Zsolt, a Colabs társalapítója volt a vendégünk. Zsolt legalább olyan lelkes volt a coworking irodák tekintetében, mint a múltkori esten a Design Terminált képviselő srácok. Jó hétről hétre látni ezt…..
Az !genTalk a magyar innovációs és startup szektor válogatott szereplőit mutatja be kedd esténként 8-kor, egy egy órás beszélgetés keretében. Az első !gentalk vendége a DesignTerminál három fős csapata volt: Böszörményi-Nagy Gergely főigazgató, Ács Zoltán inkubációs…..
Feri és az este üzenete, hogy egy innováció akkor jó, ha egy érthető, kézzel fogható hétköznapi momentumra fókuszál, és azon a ponton ajánl a korábbinál jobb megoldást. Útkeresők, azonosulásra vágyók, inspirációvadászok, szevasztok! Jó helyen jártok. A varázslatos…..
Tóth Laci DebrecenBár-írása Rét Zsófi és Ágoston Laci kommentjével Nagyon büszkék vagyunk a debreceni !gen-csapatra, Dr. Katonáné Kovács Juditra, Tóth Lacira és Rab Mátéra, akik több hónapos munkával összehozták azt, aminek tegnap szemtanúi lehettünk. Külön köszönet Bor…..
Április 22-én Madai Krisztina coach, a Hős Útja Projekt tagja és a Coach Akadémia oktatója beszélgetett velünk az iGen-ben a csapatokról, vezetésről, elköteleződésről és még sok más fontos dologról, amik meghatározzák a munkánkat, de hajlamosak vagyunk elhanyagolni a tudatos…..
Szigeti Attila írása Cápák! Zombik! Armageddon! Ezek mind félelmetes dolgok, de semmiség ahhoz képest, hogy az emberek mennyire félnek a nyilvánosság előtti szerepléstől, beszédtől... Akár így is kezdődhetett volna Batiz András előadása a prezentálásról és pitch-elésről.…..
Dr. Kádas Péter orvos-közgazdász, aki magát nekünk csak ennyivel mutatta be: „5 hónapja befektető, aki a startupok vérén él”, a 3 leggyakoribb hibára hívta fel figyelmünket lendületes előadásában. A hazai startupperek egyik nagy mentora erősítette bennünk, hogy nincs eleve…..
Kiss Tamás írása Március 25-én kedden Dr. Vecsenyi János (Corvinus Egyetem) tartott előadást. Az üzleti tervezés, üzleti koncepció készítés tipikusan az a téma, amiről mindenki hallott, aki valaha is vállalkozást akart elindítani, a gyakorlatban mégis kevesen tudják pontosan…..