Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GizGazGéza

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
GizGazGéza 2016.05.27 00:18:36
@Thomas Dantes: király komment :-)))
Durva jelenet játszódott le egy borfesztiválon. Még a biztonsági szolgálat is lefagyott a döbbenettől!. Részletek a és videó a tovább mögött!..
Sok szó esett már a kultúrsokkról, arra gondoltam, mi lenne, ha ma megfordítanánk a történetét, és azt néznénk meg, vajon milyen kultúrsokk éri azt a külföldit, aki Magyarországra költözik. Colm Fitzgerald magyar feleségével Kalifornia déli részéből indulva szembesült olyan…..
Az internetadó leple alatt számos egyéb adóemelést jelentett be a kormány, amit nem hangsúlyoztak ki, és az emberek figyelmét is elkerülte a tiltakozási hullámok közepette.  Új különadót vezet be a kormány, amely a befektetési alapokat fogja érinteni. Növekedni fog a…..
Mi volt a mai nap híre? Vida Ildikó NAV-elnök interjúja a Magyar Nemzetben, hogy az Egyesült Államokból tényleg kitiltották? És ezek után nem ment el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére? Hogy kiderült, hogy a kormánytagok eddig is tudhatták, kiket tiltott ki az USA?Az MTV…..
Szerdán, ahogy a cc is beszámolt róla, Bródy János azt írta a Facebookon, hogy bár a köztévé teljes terjedelmében levetítette Koncz Zsuzsa emlékkoncertjét, egy dalt valahogy mégis kifelejtettek belőle. Valahogy kimaradt a műsorból az Ezek ugyanazok című dal, holott Bródy…..
GizGazGéza 2014.09.11 23:27:33
Csúcson az államadósság? 3,3 millió szegény országa lettünk? Lárifári! Mit mond erre Viktor és a kormány?  Igyál! Nem ám akármikor, lehetőleg minden nap.  Mert az jót tesz! A só, cukor olyan rossz és egészségtelen, hogy muszáj volt megadóztatni, a cigi nyilván olyan…..
Levélírónk úgy látja, hogy a mai fiatal lányok előszeretettel járnak náluk jóval idősebb pasikkal. Szerinte az egész a megtévesztésről szól: a pasi elhiszi, hogy mekkora bika, pedig a fiatal csaj, ha elég önigazolást szedett össze, lelécel mellőle.   Ha esetleg nem…..
GizGazGéza 2014.08.13 07:12:42
@Zalan Maurer: szerintem békülj ki a haveroddal :-)))) nem egy hülye gyerek!!
Jobbegyenes Félnótások 2014.08.04 08:50:16
Érpatak polgármestere felakasztotta Benjamin Netanjahut, és Simon Pereszt. Persze csak a bábujukat, az érintett kivégzettek ugyanis sajnálatos és gyáva (és persze fölöttébb jellemző) módon nem jelentek meg saját kivégzésükön.Egy sima kötél általi kivégzés természetesen nem…..
GizGazGéza 2014.08.04 23:14:01
@kvadrillio: te beteg vagy.
Késik a lány, rácsörögsz, ő pedig másnapos hangon veszi fel a telefont. Elég kiábrándító. Ezek után sokan nem is adnának második esélyt, pláne harmadikat. Levélírónk is unja már, de még utoljára nekifut az első randinak. Még arra is gondol, hogy szívatás tekintetében most…..
GizGazGéza 2013.09.16 22:04:41
A jereváni rádiós bejegyzéshez, mert azt a videót töröltette az MTVA. A felvételen össze volt vágva magyar és német közszolgálati híradó, hogy plasztikusan látszódjon, hol mit is tartanak fontosnak, közpénzből tájékoztatásnak érdemesnek. És míg nálunk sonka körül…..
GizGazGéza 2013.04.03 23:07:46
GizGazGéza 2013.04.03 23:08:31
Viharos gyorsasággal terjedt el az interneten az a levél, melyet egy apa írt meleg fiához, aki nem tudta, hogyan hozza szülei tudomására szexuális orientációját. (A kép illusztráció.) Nate egy michigani középiskolás, aki immár jó ideje szenvedett amiatt, hogy nem tudta,…..
Ha bármilyen színű füst száll fel, akkor Áder János elégette az alkotmány módosítását. Egyszemélyi konklávét tart Áder János a Sándor-palotában, ahol hamarosan megválasztja, hogy mit lépjen a kőbevésett alkotmány negyedik módosítására. A pápaválasztási…..
GizGazGéza 2013.03.13 16:17:57
@Nap Pali: dehogy is .... ez nem kút hanem rakétasiló.... meghalloták, hogy mégis lehet élet a Marson... máris küldik nekik az alaptörvényt.... csak a miheztartás végett... nehogy bebuzuljanak a kis marslakók és papír nélkül éljenek má együtt.....
Hivatalosan is bemutatták az egymilliárd forintos kocsit a Genfi autószalonban. A Lamborghini 50 éves fennállását ünnepli csodaautójával, a Veneno-val. A 6,5 literes V12-es motort, 740 lóerő hajtja, a kocsi végsebessége 354 km/h. A három darabos széria összes példánya már a…..
Rohammal vette be a Facebookot az alábbi kép, amiből megtudhatjuk, hogy a Samsung küszöbön álló bejelentése Szeretett Vezetőinket sem hagyja hidegen (a pletyka amúgy valós, jövő héten kiderül, mi igaz belőle). [A képet állítólag a Magyar iPhone Közösség oldalán…..
Rosszkedvünk telét a tavaszi napsütés oszlatja épp, így hát itt az ideje, hogy a kampány fokozódásával egyidejűleg elmélázzunk azon, mit is remélhet az egyszerű választó? Választói szempontból szokták a legkevésbé elemezgetni a politikai helyzetet, abból kiindulva, hogy az…..
Józan Paraszt Matolcsy fő bűne 2013.03.04 08:59:26
A nagy cégek saját teljesítményüket mutatószám-rendszereken keresztül mérik. Mindig van egy csúcsmutató - ami átfogva az összes mutatót, legjobban leírja, hogy jó, vagy rossz irányba mennek a dolgok a vállalatnál. Ilyen mutató lehet például a profit, a részvényárfolyam…..
GizGazGéza 2013.03.04 23:37:01
@Rive: Nem tudom, hogy lett volna más lehetősége is az országnak (de ez már sajnos nem kérdés)... viszont veled egyet értek... olyan mértékig visszaesett a beruházás az országban, hogy gyakorlatilag nincs..... ahova pedig eddig jutottunk az szépen amortizálódik lefele. Ez az eredménye az ultraortodox gazdaságpolitikának. Pillanatnyilag ugyan tompítja a válság hatását az emberek (polgárok) mindennapjaiban (hiszen a multik fizetnek), de ez hosszútávon nagyon fog fájni..... Csak ezt kevesen értik... Ezért van csak 35 like és 25 kommentje ennek a bejegyzésnek.