Regisztráció Blogot indítok
Adatok
láng annamária

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar abszurd: jövőre a tanulási problémával küzdő gyerekek a törvény értelmében nem küzdenek tanulási problémával, vagy egyszerűen fogyatékosnak minősítik őket. ..
láng annamária 2017.11.20 23:25:10
@kunzoo: Rengeteg dislexes tanult tanul a felső oktatásban.Régen nem is kaptak ilyen papírt sem..És lám sokuk le is doktorált.Akkor ő rájuk nincsen szükség?Úgy látom nem is érti a probléma kört sem..
láng annamária 2017.11.20 23:29:35
@kunzoo: Fogalma sincsen miről beszél..Egy ismerősöm aspergeres fizikusira járt ..Nem látszik rajta és nincs is diagnózisa mert 1972 -ben lett elsőnek ez diagnosztizálva..Az emberek 90 % - nak van valami ,,hibája" ..De ezt csak akkor követi diagnózis ha szembe ötlik..Talán önnek is van valami mert igencsak szögletesen gondolkodik..
Bosch Erzsébet egy budapesti munkásszállón él egyedülálló anyaként. A gyes és a családi pótlék mellett takarítási munkákból tartja fenn magát és a 20 hónapos Gabriellát. A családgondozó kérésére egy hete bölcsődébe íratta a kislányt, bár tartott attól, hogy a gyámhivatal kiemeli a gyermeket, mert…..
„Könyvek és tanulmányok tucatjai születnek arról, hogy az SNI-s gyermeket integrálni kell, ami örvendetes, de már annyian vannak, hogy nem is lehetne őket hova eldugni.”- állapítottam meg a két hónappal ezelőtt írt blog bejegyzésemben. Hogy pontosan mennyien is vannak, ebből a…..
láng annamária 2016.05.21 09:46:27
@gyvgyj_gtm: szia nekem most van egy 18 éves disz mindenes fiam mivel sok tárgyból bukásra áll ezért ellógott 8 napot ki akarják rúgni az iskolából..mit lehet tenni? Neki plusz kudarc ez az egész nem pedig tanulni fog a hibájából...Az iskola mintha figyelembe sem venné hogy diszes...
Alibanya jegyzetel Érzelemkoldus 2014.04.19 14:28:14
Sokféle kiszolgáltatottság van a világban, melyek egyaránt szomorúak és lehangolóak, én most mégis  szeretnék ebből a masszából egyet kiragadni. Ez az elvált nő magánya és kiszolgáltatottsága. Azért pont ezt, mert én is ide tartozom, és mert úgy tűnik önző vagyok és…..