Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalandor_vagyok

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napfény és a vízpart nyári élvezete után ősszel sokan szeretünk olyan úti célt választani, ahol a természetet és a kultúrát együtt tudjuk megcsodálni. Erre nagyszerű lehetőséget ad egy-egy kastélylátogatás, ahol számtalan történelmi és kulturális érdekességet is megismerhetünk, a kastélyokat…..
kalandor_vagyok 2016.11.03 11:20:27
@bolygohollandi: csak épp felújítják, nem látogatható teljesen.
A közoktatási törvény legújabb változata szerint jövőre a hároméves gyerekeknek kötelező lesz napi négy órában az óvodai foglalkozáson részt venni, tekintet nélkül arra, hogy hároméves korban a kicsik még nagyon különböző érettséggel rendelkeznek. Hívjuk ezt a…..
Subba Szupercukiság: Gyík csiki 2013.08.22 12:15:36
Jójj, nézzed már a kis kezecskéivel mit csinál! ..
forrás: fortepan I. kerület Facebook oldalunk elérhetősége: www.facebook.com/1.kerulet ..
Három év külföld akár sok is lehet annak, aki szíve szerint maradt volna Magyarországon, de nem akart egész életében albérletben élni, szeretett volna egy kis anyagi alapot összeszedni magának. Csaba szociálpedagógus egy főleg autista gyerekeket tanító iskolában, ami nem lehet…..
"A Várkert Bazár átépítése során a felszínre került egy középkori épületegyüttes, falai jó állapotban maradtak fenn. Mivel nem számítottak rá, és a terveken sem szerepel, elrendelték az elbontását." - írta egy neve elhallgatását kérő Urbanista-olvasó. Kérdésemre csak…..
Hong Kongból vásárló ügyfél kifejezetten boldog, mert 6 nap alatt ideért a jelöletlen borítékja. Azt viszont nem érti, hogyan gazdálkodta ki a Magyar Posta a költségét, amikor a feladó odaát 87 forintot fizetett erre a célra: A mellékelt képen jól látszik, hogy Hong Kongból…..
kalandor_vagyok 2013.05.03 18:08:02
@Lrdx: 1 dollár 10 cent a sima letter USA-ból Magyarhonba.
Egy most megjelenő könyv a 21 éves Elvis Presleyről közöl (esetenként még korábban nem publikált) fotókat. Elvis a színpadon, a backstage-ben, és amint egy rajongóval csókolózik. A ma már 83 éves Alfred Wertheimer 1956-ban kísérte Elvis Presleyt egy koncertturnéra és nyílt…..
Valóra vált végre György egyik álma, hétfőn fehér lovon vágtathat be álmai intézményébe, a jegybankba. Ő az első, akinek összejött a pénzügyminiszteri, a gazdasági miniszteri és a jegybankelnöki pozi is, ami önmagában jól mutatja az itthoni állapotokat: e posztok egyikén…..
kalandor_vagyok 2013.03.03 21:25:51