Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyulbela

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol is kezdjem? Talán leírom pár alap állításomat, amit már az elején letisztáznék. Első állításom, hogy Amerikában számtalan probléma van. Különösebben meggyőző érvek nélkül háborúzni kezdenek világvégi államokkal, drónokkal ölnek civileket, vádemelés nélkül…..
nyulbela 2014.10.26 22:45:47
@JitterAee: Nekem egy vicc jutott az eszemben,30éves..A cigàny sorozzàk a 3. vilàghàboruba,,kérdezi az örnagy..na cigàny melyik oldalon akarsz harcolni???az USA .v. orosz oldalon? a cigàny rögtön mondja az orosz oldalon,,?örnagy..mi?????miért???hat tudja örnagyur ..mem mindegy a fogsàg.....valaki meg tudja mondani az orbàn az milyen csalàd név,,????mégv egy vicc..kérdezik a cigànyt??jön a tél,,mit szeretnél cigàny enni vagy melegedni???cigàny mentalitàs...hat szallonyàt sütni::::!
Az elmúlt hónapokban Svájcot járva több várossal és azok tömegközlekedésével is megismerkedhettünk… köztük volt Genf, Lausanne és Zürich is. Nem esett még szó azonban Basel villamosairól, noha több indok is van arra, hogy erre is vessünk néhány pillantást. Ha pedig már a…..
Ránk zúdult a későn jött, de senki által nem hiányolt hó, felkészületlenül, tanácstalanul álltunk elébe, hogy történhetett ez. Hibázott a kormány? Hibáztak az emberek? Igen, hibáztunk. Elkerülhető lett volna, tudjuk jól. Mert felsózhatták volna az utat, behívhatták volna,…..
nyulbela 2013.03.18 22:53:25
Március 15-én este a Facebook-on egymás alatt jelent meg a következő két poszt. Az elsőben Orbán Viktor miniszterelnök mindenkit megnyugtatott a Kossuth-díj átadója utáni díszvacsorán:„Azért érkeztem megkésve, mert bizonyára tudják, hogy rendkívüli időjárási állapotok…..
Az Országos Mentőszolgálat vezetése által képviselt értékrendet, (szakmaiságot) szakmaiatlanságot, a valaha méltán híres szervezet aggasztó szakmai hanyatlását hosszú ideje, több fórumon elemzik. Az elmúlt napok eseményei újabb olajat öntöttek a tűzre, mert ugyan az OMSZ…..
Könnyű egy meleg szobából osztani az észt, és még ne adj isten bírálni is a kialakult hóhelyzet miatt bekövetkezett eseményeket. Nem is akarja ezt éreztetni az olyan ember aki biztonságos távolságban van a tél viszontagságai elől, és képernyőn keresztül tájékozódik mások…..
Valóra vált végre György egyik álma, hétfőn fehér lovon vágtathat be álmai intézményébe, a jegybankba. Ő az első, akinek összejött a pénzügyminiszteri, a gazdasági miniszteri és a jegybankelnöki pozi is, ami önmagában jól mutatja az itthoni állapotokat: e posztok egyikén…..
nyulbela 2013.03.04 09:18:49
@tundrazuzmo: Elnézést.Még a tegnapi kommentodra reagàlnék.ha màr igy ismerkedünk.Hàt igen ,sok badarsàgot összehordtam..de igazàn nem àllt szàndékomban bàrkit is megsértenem.!!!A baj csak igazàn ott kezdödik.ha azok fellett itélkezünk akiket nem ismerünk.Vannak itt igazàn jo kommentek!!!Pojénkodunk.osszuk az észt,asszocializàlunk.cinikusak is vagyunk,hibàzunk.mert igy vagyunk emberiek.Reménykedünk abban,hogy megvàltjuk a vilàgot vagy az vàlt meg minket. Segiteni szeretnénk emertàrsainknak,gyerekeinknek,szüleinknek baràtainknak.a hajléktalanoknak.az àrvàknak a nyugdijasoknak .a betegeknek s igy tovàbb...ostobànek tünhet ez a gondolat..de hiszek abban.hogy a politika nem egy segitö eszköz..;; ahogy a kommentekböl is sugàrzik,;; adok.. hitelek.. bérek.ideologiàk..hiteles emberek..jobbra vagy balra..valaki mondja meg..hogyan kell élni??? Azt csak te tudhatod.. a te életed,azt neked kell élned s ez nem kis felelösség!Vàllald fel.!csak azt mondom szavazz MAGADRA!!!Ismerd meg aki vagy ..s légy önmagad!!!Charlinak van igaza¨S ha ez megtörtént..s ejött a nagy megvilàgosodàs...jo tudom màr megint paraszt vAGYOK ..de hàt ismerkedünk vagy mi? Mert miért is adnék olyan ember véleményére akit alig ismerek...Talàn én is osztom az èszt.mint ahogy màs...de ahhoz ész is kellene..nem baj ossza meg velünk kinek amilye van..igy kerek ez a SZÉP VILÀG!!!!
Tüntetni jó. Emeli az adrenalin szintet, letöri a fásultságot, összetartást erősít, erőt demonstrál, hitet ad, megmutatja és versenyezteti az ellenzéki arcokat a saját szűk pártköreiken kívül -- és mellesleg hírértéke van. Más eszközökkel az ellenzéknek esélye sincs úgy…..
nyulbela 2013.03.04 00:15:54
@tundrazuzmo:szocàlis vagyok..megy probàlok szocializàlodni:::te vagy a nagy màgus hogy a sorok közül.egyböl vesöbe làtsz???ki mégyen balra .vagy jobbra tudod ki itt a nagy màgus nem te az a.kis mekk mesterünk..mert ööö..mind két felé tud àm nézni.ezért is vàlasztotta a viktor...gittegylet...jobbra nèzz ..balra nézz igazodj!!!egyszerre keletre nyugatra egy idöben ez àm a profizmus.s kritika,o. meg oly kegyetlen a mi mesterünkhöz...tehàt assszociacio làtom nem a te müfajod ..hàt a kötelezöket nem igazàn olvashattad???ha jol saccolom ..most jöttél a Marsrol balrol vagy jobbrol érkeztéL o bocsi független vagy...???
nyulbela 2013.03.04 01:10:26
@tundrazuzmo:most olvastam vegig a kommenteidet..egy pàrat màshonnan is..belàtom jol kihoztàl sodrombol..kijött belölem a nagy paraszt...énem... sebaj van ez igy ..igy kerek a vilàg..szépen vagyunk..megyek ..leheverek...ja màg elszivok agy rendes cigit...jok a kommentjeid.. sok sikert az életben!!! megyünk majd..kit hovà visz az élet. amit élni tud és ahol tud?? hol a hatàr?kinek hol a hatàr amikor azt mondja .hogy most màr elèg!!!!szavazni hazajövünk!
nyulbela 2013.03.04 01:59:06
@kekex: Làtom.nem csak én nem tudok aludni. jo kis blog.szép àlmokat!!!