Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sakis

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régebben úgy gondolták, hogy a kétnyelvűség inkább káros lehet, egy második nyelv ismerete azonban nemcsak, hogy nem zavarja össze az agyat, de még fejlettebbé is teszi azt. Fejleszti a kognitív képességeket, ráadásul még az időskori elbutulást is…..
A baloldali-ellenzéki összefogással a Jobbik harmadik helye rögzült: míg 2010-ben csak alig maradt le a második helyről, mostani támogatottsága jelentősen elmarad az MSZP-Együtt-PM-DK-Liberálisok támogatottságától. A Jobbik korábbi komoly régiós előnye (Észak-Magyarországon…..
sakis 2014.01.22 13:07:18
@Atrox: "Az MSZP-Együtt-PM-DK-Liberálisok lista támogatottsága nem egyenlő ezen pártok külön-külön mért támogatottságuk összegével, hanem annál kisebb, sőt, még protest szavazatokat is generálnak. " Ez a fidesz-jobbik-ot jellemző rossz helyzetfelismerésből származó álltalános fishfull thinking. A baloldali összefogás szereplőinek támogatói között jóval kisebb a különbség, minthogy a rezsim leváltásának reményében finnyáskodnának egyik-másik többé, vagy kevésbe, de egyértelműen levitézlet szereplő megjelenése ellen. Sőt ez a remény, illetve egységesség (egyébként meglehetősen halvány) sugárzása új, bizonytalan szavazatokat is szerezhet számukra.
Subba Péntek! 2014.01.17 07:13:36
T-t-tcccccc! ..
sakis 2014.01.17 10:27:04
Subba A nap képe 2014.01.16 19:31:29
thx. jó nem a mai nap képe, de... ..
sakis 2014.01.16 21:31:03
@Zrg Maximus: Szerencse, hogy téged nem szopat a kis degdugasz. Na de engem nem fog már sokáig.
Múlt hétvégén egy nagyon kedves barátomat látogattam meg Debrecenben. Mivel ő az egyetemhez közel lakik - meg úgyis nagyon régen jártam már ilyen mélyen a városban - úgy döntöttem gyalog megyek ki hozzájuk, közben legalább a készülő kettes villamos vonalát is bevizsgálom.…..
Lezárult a baloldali összeborulás is, innentől kezdve bármiféle formai változásra várni teljesen felesleges. A különböző oldalak hatalmi erővonalait innentől kezdve színes ceruzákkal lehet bevésni a nagy magyar politikai bizonyítványba. Eljött tehát az ideje, hogy…..
sakis 2014.01.11 13:38:10
@kisMolnár: Helyes, így a rezsim további ámokfutására szavazol.
A legtöbben szkeptikusan tekintünk az 1960-80-as évek szovjet építészetére. A negatív véleményeknek persze van alapjuk, ezzel együtt számos olyan építmény is született a Szovjetúnióban Hruscsov és Brezsnyev ideje alatt, amik inkább tűnnek egy science-fiction film díszletének,…..
Most, miközben egy ország marad éhen, az egyik webszakácskönyv leállása miatt, és senki nem talál igazi bundáskenyér receptet az egész interneten, Németországban gyorsétteremláncok semmitmondó hirdetését írták felül otthon egyszerűen elkészíthető receptekkel. Az…..
sakis 2013.11.13 21:04:12
Újabb antiszemita hazugság terjed el Magyarországon: "a zsidók nem engedték be a magyar zászlót a stadionba." Ó, yeah! Még jó, hogy nem fordítva történt, ellenkező esetben már izraeli gépek lennének a légterünkben! Ez van, a "büdös katolikus kurva!" nem hoz…..
sakis 2013.03.03 18:45:03
@Bafana: Ennek az az oka, hogy egyes földrajzilag tényleg nem Európához tartozó ország kulturálisan még is az európai keresztény-zsidó kultúrkörhöz tartozik. Ilyen pld. Örményország vagy Izrael is. Így ezek az országok sokszor tagjai a különböző Európai politikai/kulturális/sport szervezeteknek.