Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyuloletmentesen

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog Belügy 2013.04.16 21:39:06
„Ebben a pillanatban még én, és csak én vagyok a fejedelem, az történik, amit én akarok, és arra veszem rá a vár alatt élőket, amire akarom. Ha megparancsolom, hogy gyújtsák fel ezt a várat, irtsák ki az idegeneket… és éljünk a magunk ízlése és vallása és rögeszméi…..
Egyre érdekesebb kampányfogásokkal jönnek elő a pártok ahogy lassan de biztosan élesedik a verseny. A Jobbik és Vona Gábor személyesen meghirdette a faszbúkon a Nagyszülők Felvilágosítási Kampányát. Nem hagyják ezek az aktivistákat ücsörögni a lengymelegben annyi szent. A…..
Magukra maradtak az igazi liberálisok. Politikai árvák lettek, mivel nincs ma Magyarországon igazi liberális párt. Csak a szocializmus ölelésében vergődő. Vagy az sem. Súlyos továbbá a magyar liberalizmus múltja is. SZDSZ, ugye. Az egykori árvák Bajnai körül gyülekeznek. Hogy…..
gyuloletmentesen 2013.03.26 22:25:00
@agymosott:

"Jézus és a mártírok meghaltak, mert hittek az emberi természet megváltoztathatóságában."

Volt, aki rácuppant a témára nagyon, és sikerrel: megváltozott átkozott emberi természete. De ez oly ritka esemény, hogy társadalomfilozófiát ne építsünk rá!
Szombat reggel még azt találgattuk vajon mit fognak lépni okosék, miután a saját alkotmánybírójuk, Stumpf István is meg találta állapítani, hogy átlépték az alkotmányosság határait. Mindenre számítottunk talán csak arra nem, hogy az egyetlen reakciója a hétvégi…..
gyuloletmentesen 2013.03.25 19:37:47
@Horváth Marcell:

"Orbán pökhendi, de keményen dolgozik, szóval ő még oké... De kormányzásuk kb. 85%-a teljesen jó irány."

Kedves Marcell!
Ismeri a mondást? "Nem baj ha buta, de legalább lusta lenne." Ha nem dolgozna ennyire keményen a "félázsia design"-on, lassabban bontaná le az alkotmányos demokráciát, a szlovák gazdaság is lassabban húzna el mellettünk. Nincs ilyen mázlink, szorgalmas a drága.
Az amerikai fiú GyurmALKOTMÁNY 2013.03.11 17:01:06
"A kommunizmus megdöntését követő húsz zavaros év után végre gránit szilárdságú alapot vetettünk a jövő számára."(Orbán Viktor, 2012.)Az AVON katalógus kevesebbet változott 2012. január óta az Alaptörvénynél.(a szerk.)VÉLEMÉNY         Igen! Jól…..
gyuloletmentesen 2013.03.12 09:59:14
@veracity:

Lehet, hogy nem figyelted eléggé a sajtót. Az alkotmánymódosítások kritikusai töménytelen konkrétumot felsoroltak.

Én Fidesz-tag voltam. De a hazámat jobban szeretem, mint egy pártot. Európa és a nyugat közelebb a szívemhez, mint Azerbajdzsán (nem mintha a türk rokonságot nem ismerném el). Aki tanult csak alapszinten egy kis közjogot, az szégynekezik az események láttán.
Alternatíva A tömegek lázadása 2013.03.08 11:24:16
Na de ki szervezte a tegnapi tüntetést? Gyurcsány, Bajnai, netán maga Soros George? Neelie Kroes a Twitteren? Esetleg a CIA, vagy talán Habony Árpád legördögibb trükkjével állunk szemben? Kétségek közt vergődünk. Jelen alkotmánymódosítás ellen tüntetni érthető, jogos, és…..
"Tátong a sötétség, a drót remeg a lábam alatt,kacag a lelátó, a menedzserek zsebe dagad.A csodára várnak, ám előtte én jövök,de a fenevad szemébe senki sem röhög" (via) Kusza Szem jobbkéz még kívül toporog az MNB küszöbén ma reggel, de biztos ami fix, a hangulatjavító…..
gyuloletmentesen 2013.03.04 14:23:52
@Fabius:

Kedves Fabius, a cikk olvastán teljesen megértelek, tényleg elképesztő, hogy egy hírből ez lett.

"A politikusoknak, mint közszereplőnek a tevékenységükkel kapcsolatosan megfogalmazott kritikát, bíráló megjegyzéseket tágabb tűréshatárral kell elviselniük." Így helyes.

Másrészt egy kommentoldal végigböngészése után a perlő papcsákferit is megértem, ha - tegyük fel - tele van az oldal hamis állítással, rosszmájú feltételezéssel, rágalommal. Ettől persze még nincs igaza, de megértem.
gyuloletmentesen 2013.03.04 15:51:22
@Fabius:

Elfogadom. papcsákferi már csak taktikailag is fölösleges harcot folytat. Egy közszereplő vélt vagy valós egyéni sérelmeinél nagyobb érdek a szólásszabadság és a közösség joga a kontrollhoz, elszámoltatáshoz.

Van valami rémísztő abban, ahogy a Fidesz perel, és ahogy a médiamasinéria tör-zúz az agyakban. Fel se fogják, hogy olyasmit kezdenek megvalósítani, ami ellen egykor lázadtak. És a legrosszabb, hogy tényleg azt hiszik: igazuk van, mindig igazuk. Miért nem bayerzsotyót fikázzátok inkább, papcsákferi hozzá képest ministráns fiú. "Nem tudják, mit cselekesznek." Vagy igen? A lopáskor tudják, a országpusztításkor HISZIK az ellenkezőjét.
gyuloletmentesen 2013.03.04 17:23:05
@Fabius:
lehet. nem figyelem ennyire :)
Sok minden kiderült már az utóbbi években arról, mit nem szeret ez a mi Vendetta Ferink igazán. A félbehagyott - igazán el se kezdett - kerületi elszámoltatás felemlegetését kifejezetten utálja, a kritikától üldözési mániás depresszióba esik, most meg itt van a legújabb mísz…..
gyuloletmentesen 2013.03.03 14:47:51
Kedves Varánusz!

Kedvelem a bejegyzéseidet, különösen ha egyetértek velük. Ízes, erőteljes, az érdemtelen tekintélyeket nem tisztelő előadásmód.

Sajnos azonban nem ismered az ártatlanság vélelmének elvét vagy nem akarod ismerni. Tudsz mindent, a bizonyítás kényszere sose terhel, a szavaiddal teremted az isteni valóságot. Szívből kívánom Neked, hogy egyszer Zugló polgármestere legyél egy próbahónapra, és megmutasd, milyen a példaadó, jó polgár(mester).

Annyit addig is jó tudni, hogy papcsákferi sokak számára nem bűnös, amíg a balsajtó (ide számítva a blogokat is) feltételezésein kívül más nem bizonyítja bűnösségét. papcsákferi saját vagyonkezelőjét feljelentette, ezt bizonyára tudod, hiszen tájékozott vagy. Ezt miért nem írtad bele a bejegyzésbe? Tán nincs köze a témához?

Azon töprengj el egy keveset, hogy miért támadja őt ily vehemensen az egész balsajtó. Szerinted valóban csak vele van ennyi, de ennyi probléma? Ha valakiről napi szinten jelenik meg egy újabb és újabb lejárató cikk, akkor egy olyan intelligens ember, mint Te, egy huncut pillanatig se gondolkodik el a valódi okon? Tányleg azt hiszed, hogy nem lehetne sok más politikusról naponta írni (kitalálni) valamit?

Tényleg ismered a zuglói Fidesz belső viszonyait? Mert akkor korrekt a cikk. Vagy csak úgy IQ-ból lövöldözöl? Muníciód van, nem kétes, de hiányzik egy fontos ismeret: vedd kezedbe a szamurájkódexet. Mert ugye minden politikus tolvaj, papcsákferi politikus, tehát papcsákferi tolvaj? És ezt onnan tudjuk, hogya többiek is tudják, tehát ha ilyen sokan így tudjuk, akkor így van, és nem másként?

De ha ilyesmiken Te soha nem töprengsz el, elég neked, hogy a saját közönséged így szeret, akkor nem szóltam.

Üdv