Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duhosmokus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy közeledik a tél és vele együtt a hó, a fagy és a sötét hideg esték, az ember mókus nem is vágyik másra, mint, hogy beburkolózzon egy finom plédbe, a jó meleg szobában, és megnézzen egy könnyed filmet vagy kezébe kapjon egy jó könyvet. Sajnos a lazulás nem lehet teljes, ha a lakásban hideg van,…..
duhosmokus 2017.12.05 20:33:47
@Hókirályfi: Hú, köszi, hogy billentyűzetet ragadtál, mert rávilágítottál egy-két hiányosságunkra és ezért nagyon hálásak vagyunk! Komolyan! - Vannak fogalmazásbeli problémák a cikkben, valóban - ezeket javítom is azonnal, hiszen nekem sem gyapjúból van a házam, hogy beleburkolózhassak... pedig jól hangzik és akkor fűtenem sem kellene! :D Annyira igazad van a kondenzációs kazán kizárólagosságával kapcsolatban, hogy gyorsan írunk is róla egy cikket (a napokban jövünk is vele, ha esetleg érdekel... nekünk is jól jöhet ott is a segítséged, én örülnék, ha elolvasnád). A goldenblog első helyezésünkre nagyon büszkék vagyunk és ha picit is kíváncsi vagy ránk (vagy hogy vajon miért kaphattuk), akkor olvass bele más cikkeinkbe is, hátha meg tudunk téged is győzni... még ha most hibáztunk is. ;) Még egyszer köszi a megjegyzéseket!
duhosmokus 2017.12.05 22:33:04
@silent man: Bsszus, hibát hibára halmozok... bocsiiiiii! Természetesen a köszönet neked jár, csak rosszul kukacoztam!
duhosmokus 2017.12.05 22:40:03
@Hókirályfi: Jó látni, hogy aktívan itt vagytok és köszi a jelenlétet, és neked a kultúrált, értékes hozzászólásokat és vitát akartam megköszönni, szóval jár a kukac!
Mint nő, bizonyára te is sokat szenvedsz a melltartó fogságában és igazán bosszantó, ha még esztétikailag is belerondít az outfitünkbe. Vannak pántnélküli melltatók, de a hátsó pánt mindig ott virít, pedig egy kivágott ruhánál az ronda. (Oké, ízlés dolga. Szóval, ha neked tetszik, akkor lapozz egy…..