Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabi77

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes egy dolog ez a tévézés, magával hozza azt, hogy néhanapján vadidegenek köszönnek rá az emberre, akikről persze aztán kiderül, hogy tök jó fejek, kedvesek és valójában szeretik azt a hülyét, akivé néha lenni kell. Sokszor a szerep kedvéért, de van olyan - és ez…..
Csabi77 2014.11.28 20:31:31
@Ada: na az javított volna csak igazán mindkettejük idején:)
Biztosan megvan az „ős” Windows Phone tulajdonosoknak az a körömrágós időszak amikor kőkeményen ment a találgatás, hogy az akkor még Apolló kódnéven futó Windows Phone 8 érkezni fog-e az addigi WP7-es telefonokra vagy sem. Most ismét hasonló szoftvergeneráció-váltás…..
Csabi77 2014.11.06 14:33:08
@gillka: Még nem hallottam olyat, hogy mobiloknál a frissítésért fizetni kelljen. Vagy megkapja a készülék a gyártótól a rászabott szoftververziót vagy nem. Laposoknál, ha nem ütközik hardveres akadályba, akkor akár ingyen is kiadhatja az MS, de azon sem csodálkoznék, ha zsetont kérne érte.
WinMagazin Weather Flow 2014.10.21 14:00:00
A múltkor bemutatott Series Fan után egy újabb magyar fejlesztésű alkalmazást vennék górcső alá. Ez pediglen a Weather Flow lesz. Egész pontosan annak is a Windows Phoneos verziója. Ennek pedig legjobb apropója, hogy pont ezen sorok írása közben jelent meg a legfrisebb,…..
A naponta emberek ezreit, tízezreit szállító járművezetők általában csak rossz színben tűnnek fel a médiában. De a járművezetők is emberek, lássuk az ő szemszögükből a közösségi közlekedést! Egy Mezei Autóbuszvezetőtől kaptuk az alábbi gondolatokat, ezeket most…..
Csabi77 2014.09.30 20:32:06
@SirTocy: tetszik amit írtál. Ha már vannak akik így gondolkodnak, akkor talán lesz változás.
WinMagazin Mol Bubi 2014.09.15 10:00:00
Mai második cikkünk több szempontból is rendhagyó, a legfontosabb érdekessége az, hogy egy egészen friss alkalmazásról leírta a készítője, miként készült. Akár hiszitek, akár nem, az alábbi írást a hét végén kaptuk az alkalmazás készítőjétől. Fogyasszátok…..
Csabi77 2014.09.16 06:28:26
WinMagazin Lumia Denim frissítés 2014.09.05 10:00:00
Épphogy befejeződtek a Cyan frissítések, máris bejelentésre került a Microsoft IFA konferenciáján az új Nokia frissítés, mely keresztségben a Lumia Denim nevet kapta. Természetesen most is sok újdonság kerül az alap 8.1 Update 1 mellé. Lássuk melyek is ezek! Pár, fontosabb…..
Csabi77 2014.09.05 16:44:23
@sszemtelen: Valószínűleg igazad van és tényleg a mobil gyenge ezekhez a dolgokhoz. Valójában nincs is rájuk szükségem, mert nem vagyok fotós természet. A Word Flow miatt vagyok kiakadva az MS-ra, mert ez tényleg nem kerülne nekik semmibe. Azt már csak úgy mellékesen említem meg, hogy a rengeteg szoftverfrissítés ellenére ami az utóbbi időben jött, a telefon még mindig nem képes automatikusan beállítani az időt, dátumot. Valamint időnként elfelejt jelzőhangot használni a bejövőkhöz és értesítésekhez amin csak egy újraindítás szokott segíteni. Apró dolgok, de számomra bosszantóak.
A mai nap újabb frissítés érkezett a gyári zenelejátszó alkalmazáshoz, az Xbox Music-hoz. A legfőbb frissítését csak az Update 1-el rendelkezők láthatják, tehát a sima 8.1-el ne is keressük. Lássuk mik is a főbb frissített elemek. A Zene app kilencedik frissítésével…..
Csabi77 2014.08.29 19:24:15
@Szilunet: Gyanús is volt, hogy az áruházban az app melletti mintafotókon van háttér nálam meg nincs...
Van ötleted, hogy mit kéne csinálni?
Csabi77 2014.08.29 22:31:06
@Szilunet: Én is arra tippelek, hogy itt lehet valami hiba. Az MPATool wp 8.1-en nem működik sajnos.
Csabi77 2014.08.30 08:17:07
@Szilunet: Szia. Ránéztem még egyszer és le is töltöttem újra, bár a fejlesztő szerint nem kompatibilis és a vélemények között is rengeteg infó volt arról, hogy wp 8.1 alatt nem működik. Nekem viszont gond nélkül feltelepült és a borítóval nem rendelkező számokhoz lehet is vele keresni. Sajnos ez csak 2-3 nóta, a többit már szerkesztettem laposon WMP-rel. Gondolom, ha lecsupaszítanám őket és ezzel a toollal újra kibővíteném IDtag-jukat, akkor rendben lenne minden. Most azonban nincs kedvem ehhez.
Kösz a segítséget!
WinMagazin Egy eszköz mind felett? 2014.08.28 08:00:00
Az Úr 1983.-ik esztendejében megteremtették vala a hordozható telefonot, a mobilt. Az emberek örvendezének vala, és az Úr látá, hogy ez jó. Ezért megparancsolta az angyalainak, hogy minden földi jót kezdjenek el belepakolni ezekbe az kis kütyükbe. És az emberek örvendezének vala,…..
Csabi77 2014.08.29 14:07:38
@hekhekhekhekkinen: Megszólalt a főbirka. A kolléga nem rikácsolt, egy létező igényt indokolt meg. A témához hozzászólni azt nem, de másba belekötni azt tudsz. Tipikus...
WinMagazin Veszteséges a Surface 2014.08.07 13:00:00
A legújabb jelentések szerint rengeteg pénzt bukott a szoftveróriás saját tablet családján. Természetesen megy a magyarázkodás, de lássuk be, egy enyhén túlárazott termékről van szó. Eközben szerintük a jelenlegi modell népszerűbb, és bőven felülmúlja a korábbi modellek…..
Csabi77 2014.08.07 19:07:39
@RTB: Szia!

Ausztriában is elérhető, de a kutyának sem kell. Háromszor-négyszer annyi, mint a mellette hemzsegő droidos tabletek. Arról nem is beszélve, hogy az árából egy nagyon jó laptop is kijön már.
WinMagazin Nokia márkanév 2014.07.02 10:00:00
Felvásárlások után több információ is érkezett, hogy a Microsoft hogy fogja felhasználni, illetve eldobni a Nokia-t, mint márkanevet. Ezt a procedúrát már a felvásárlás után pár nappal el is kezdte, mikor a Nokia mobilgyártó részlegét átnevezte Microsoft Mobile-ra. És itt…..
A Microsoft a napokban hivatalosan is feltöltötte a Windows Phone 8.1 újdonságait. Többek közt szó esik Cortana-ról, a Word Flow-ról, a megújult Adatforgalmi segédről, és a Kezdőképernyő újdonságairól is. A Nagy Testvér átalakította a régről megszokott, frissítés…..
Belsőség Mára ennyi elég is 2014.06.12 13:48:17
Pilóta: Skip Stewart (Pitts S-2S Special)Motoron: Cody Elkins Cameron Air Show 2014Cojones from Hell, tisztelet kimaxolva. ..
A Windows Phone 8.1 egyik legtitokzatosabb újítása a változtatható háttérkép, hiszen aki már fogott a életében a kezébe ilyen készüléket az tudja, hogy abból a háttérképből olyan túl sokat nem látna a felhasználó. Most nem akárki, hanem Tom Warren, a Verge vezető riportere…..
A Google Chrome 32 nevű saját böngészőjének legújabb verziója sok hasznos újítást talál. Nagyon jó ötlet például, hogy nem csak kijelzi a fülecskéken, melyik az, amelyiken esetleg valami zene vagy videó megy, hanem annak megnyitása nékül, egyetlen kattintással le…..
Gondolom, nem vagyok egyedül, ha éjszaka nem szeretném, hogy elérjenek. Ráadásul mindezt automatikusan, mert hogy a lustaság fél egészség. A konkurens platformokon erre eddig is megvolt a lehetőség, de most már nekünk is megérkezett ez a funkció végre. Az Amaze Pictures…..
Nem sokkal a Windows 8 megjelenése előtt, 2012. augusztusában a Microsoft elismerte, hogy többé nem fogják használni a Metro megnevezést a Windows Phone és a Windows 8 mindenki által ismert, összetéveszthetetlen felületének és dizájn nyelvének megnevezésére. Bár a Microsoft…..
Régóta hallani híreket arról, hogy egy méretkategóriával lejjebb is piacra lép a Microsoft egy újabb Surface táblagéppel. Egyre több konkrét információ szivárog az eszközről, ami ebben az iparágban általában a bemutató közeledtét jelzi. korábban emlegettek már 7,5, illetve…..
WinMagazin Elvitte a róka 2013.12.02 08:00:00
16 GB. Névlegesen ennyi tárhelyet ad az általam egy éve megvásárolt HTC 8X. Ami persze sose annyi, amennyi. Valójában a belső tárhely mérete 14,6 GB, ami még mindig nem hangzik rosszul, de ebbe beletartozik a rendszer által lefoglalt rész is, ami annak idején 2,4 GB volt. Ezt le…..
Csabi77 2013.12.02 22:44:42
A mai naptól világszerte elérhető a Windows 8.1. A Windows 8 eszközrendszer funkciókban gazdag frissítése 37 nyelven tölthető le ingyenesen a Windows Áruházból. A Windows 8.1 dobozos kivitelben és új készülékeken előtelepítve október 18-tól lesz világszerte elérhető. A…..
Az ember sosem hiszi el hogy ezek a fórumon írt rémtörténetek egyszer csak vele is megtörténnek, Douglas Adams egyik legzseniálisabb ötlete az MVP, azaz MásValakiProblémája álcázás. Persze, biztosan vannak hibás darabok, meg persze, a bemutatáskori szoftver biztosan küzdött…..
Ma este a Nokia Xpress bétatesztelői kaptak egy e-mailt, amely tájékoztatta őket, hogy a Nokia Xpress böngésző béta programja véget ért, és a kész szoftver letölthető.. Aki esetleg nem ismerné, a Nokia Xpress a Windows Phone rendszerre készült kevés böngésző egyike, amely…..
Egy mostanság elég passzív szerzőnk (nem haragszunk Laci, a lófej már úton van) megunta, hogy az életben nem jön meg az Amber frissítés a Lumia 920-asára, akárhányszor nézegeti, csak a coming soon felirat fogadja. Némi bingeléssel rátalált az üdvözítő megoldásra, amelynek…..
Az utolsó Subaru Impreza WRC motor készült el a Prodrivenál 2013. március 26-án 16.50-kor. Vegyetek végső búcsút a boxertől.  A Prodrive a Rali világbajnokságra a kilencvenes évek elején fejlesztett teljesen új gyártónak, a Subarunak ütőképes autót, és már a…..