Regisztráció Blogot indítok
Adatok
So Be It

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
So Be It!!! Fuhh de fáradt vagyok! Ezen a héten jó ha 10 órát aludtam és ma éreztem meg igazán ennek a súlyát. Voltam Oginál és volt egy pont amikor megkértem, hogy fejezzük be a mai órát mert olyan rengeteg információt zúdított rám, hogy nem bírtam többet befogadni! Minden…..
So Be It!!! Bejelentkezés gyanánt egyből egy nótával. Nem vagyok oda az ilyen zenékért de ez nagyon jó! :) Tetszik kifejezetten! :) A Barátság Extrákkal című filmben figyeltem fel rá és azóta tetszik. Meg kezd számomra lassan alakot ölteni ennek a dalnak a szövege. :)…..
So Be It! Ma nem felejtettem el. Egész nap oda figyeltem, hogy mindenre emlékezzek és le tudjam írni! Mai bejegyzésem nem lesz hosszú mert itt van Zoli barátom és a pizzán már túl vagyunk és jönnek a filmek (Karib-tenger kalózai 2-3). Aminek a zenéjét nem mellesleg Hans Zimmer írta…..
So Be It!!! Hopp hopp, kezd komolyodni a dolog. Ma majdnem elfelejtettem írni. Nem is viszem túlzásba a mai összefoglalót. Meló volt, ma sem szerettem bent lenni de a lényeg ,hogy túl vagyunk rajta. Az a fajta képmutatás és arrogancia ami a főnökömet és egyes munkatársaimat jellemzi…..
So Be It!!! Aki bújt, aki nem.....Úgy döntöttem, hogy mától egyes szám első személyben írom a bejegyzéseket. Neked, Nyájas olvasó! Ez vajon mennyire tré kiragadni egy filmből egy ilyen megszólítást és halál lazán használni? Ne is mondd, zseniális! :D Ludovico Einaudi…..
So Be It!!! Az első, napi összefoglaló bejegyzés itt! Szimpatikus helynek tűnik, asszem jó lesz! :) No, hát mi is történt ma? Hajnali 3. beszélgettem egy újdonsült ismerőssel így elég későn keltem fel ma de magamhoz képest így is korán (11 óra magasságában).... :) Rendet…..
So Be It!!! A mai napot elég nehéz és hosszadalmas lenne jellemezni! De megkockáztatom! Tökéletes zenét választottam az érzelmek felszínre töréséhez! Ludovico Einaudi remek zeneszerző műveit! Tehát zene meg van, a cigaretta füstöl! Gyerünk, essünk neki és boncoljuk apró…..
So Be it!!! Eltelt egy újabb nap, de ma már hasznosabban! Nem melóztam mert nem vagyok jól annyira....Viszont időm volt rendbe rakni a szobámban azokat a dolgokat amiket egy fárasztó nap után nem szívesen csinálok meg! Holnapra rendbe kell jönni mert suli és a zeneelmélethez kell az…..
So Be It!!! Egy újabb nem pipálva! A tegnapi ételmérgezés hatásait még mindig érzem, nagyon kellemes... :) Ennek fejében ma haza is jöttem hamarabb a melóból mert itthon "szenvedni" mégis csak kellemesebb mint bent! Abból a szempontból főleg, hogy így kimaradtam egy csodás…..
So Be It!!! A blog  az olyan mint a napló, nem? Akkor úgy lenne stílusos kezdeni mint a filmekben, hogy "Kedves Naplóm"..... De ha nem lesz kedves a naplóm? Hozzám vagy a Nyájas olvasóhoz? Szóval necces! Ezért az a legegyszerűbb ha azt írom,hogy......nem írok semmit! Fuck Off…..
Nos, hol is kezdjem!? Nem volt könnyű megtalálni az igazit, a jót. Bár azt soha sem az! :) De meglátjuk mi sül ki ebből! A koncepcióm a következő: leírni a napjaimat, naplószerűen! Nyersen, ahogy jön! Most pl rohadt fáradt vagyok, és még be akarom fejezni a Zongoristát, amit…..
Drága szerzőnk! Feltett szándékunk, hogy 2013-ban a lehető legtöbb olvasót hozzuk neked. Abban is segíteni szeretnénk, hogy az értékes munkád a piacon is értékes legyen, ne csak átvitt értelemben. Ennek érdekében jövő héttől olyan tartalomnépszerűsítési és hirdetési…..