Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Züleyka

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nyilván nem egy felvilágosult, intellektuális hozzáállás, de én mindig meghatódom, ha Orbán Viktor a családjáról beszél. Aránylag ritkán teszi ezt, és gondolom ennek az az oka, hogy a gyerekeit távol akarja tartani a politikussággal járó show-tól.  A tegnapi…..
Lehetne persze sikoltozni a fasizmusról - az milyen trendi lenne - meg elfúló lélegzettel kapkodni a levegőt, hogy "mosmán' ez azért tényleg sok", de azért mocorog bennem olyasmi, hogy elmentek a halász falára. De tényleg. Van ugye a virtualiter felépített második,…..
Mandiner blog Gyurcsány lemondott? 2008.02.06 21:30:00
 Amikor az alábbi hírt olvastuk, reménykedő öröm szaladt végig rajtunk. Arra gondoltunk, csak lehet benne valami, ha Daróczi Dávid hevesen cáfolt. Eszünkbe jutott a legutóbbi eset, amikor néhány nappal a kormányzati negyed építésének leállítása előtt a szóvivő még úgy…..
w Iskola a határon 2008.01.11 06:45:00
Meséli a taxis – autókról beszélgetünk, mint rendesen -, hogy ő Szlovákiába hordja szervizbe a Skodát. Harminc- vagy valahányezer kilométerenként átbumlizik Szlovákiába, és ott végzik el a kötelező karbantartást. Emberünk nem Komáromban él és dolgozik, hanem Budapesten.…..
w Lesz gázáremelés 2008.01.02 13:00:00
A Modern képmesék epizódjai, és továbbtanulóknak a részletesebb anyagok megtekinthetők a sorozat honlapján.Ma este elkezdődik a Modern Képmesék, 19.25-kor megy adásba az első epizód az MTV-n. Az utolsó részeken még dolgozom, M. Tóth Géza csapata pedig a középsőket rajzolja,…..