Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kld

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ne legyen újraválasztható az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke - javasolja Navracsics Tibor a parlamentnek kedden benyújtott módosító indítványában” - értesült a közvélemény csaknem egy évvel ezelőtt. Miután pedig kiderült, hogy még ennek a Fidesz számára igen…..
„Valahányszor hibbantra issza magát, mindig Haynau nevét ordítozza. Haynau már régen halott. Haynau nem a Monarchia, a szentségit! Most mi vagyunk a Monarchia!” Szabó István: Redl ezredes – 1984     Majdnem napra pontosan hatvan évvel Sztálin halála utánra tervezi a…..
Miniszterelnök Úr, drága! Ha legközelebb beszélni tetszik a Barrosoval, feltétlenül tessék felhívni a figyelmét a méltatlanul támadott alkotmánymódosító csomagnak arra a cikkére, amelyik április 25-ét az Alaptörvény napjának nyilvánítja. Tessék elhinni, Barroso ezt…..
Rossz volt nézni téged tegnap este, amint az ATV-n a Kálmán Olgánál próbáltad védeni a védhetetlent. Az ún. Alaptörvényetek módosító csomagjára gondolok, amely mellett szemmel láthatólag jobb meggyőződésed ellenére próbáltál érvelni. Sokan, sok fórumon rámutattak már,…..
Vannak, akik szerint meg kell becsülnünk azt a néhány mérsékeltnek, civilizáltnak, józannak és racionálisnak tetsző figurát, akik még kitartanak a szemmel láthatólag eléggé ramaty szellemi állapotban lévő miniszterelnök mellett, ezért nem szabad Varga Mihályt (és…..