Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ancsi2l

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megmondaná valaki, hogy mi az oka annak, hogy nem tudok megszabadulni a spárga függőségemtől? És azt is szeretném tudni, hogy van e valahol a városban olyan kórház, ahol a hozzám hasonló szenvedélybetegeket kezelik? Jesszusom, már megint sikerült egy olyan főzeléket készítenem,…..
ancsi2l 2014.04.25 22:27:43
@A fickó: szerintem azert megis jobb a sparga ha nincs agyon izesitve hanem a sjat izet hagyjuk meg egy un bozner sosszal talaljuk itt Eszak Olaszorszagban irto egyszeruen ki van fozve a sparga citromos kis sos cukros vizben es mikor egeszen vajouha akkor tesszuk ra a specket es a fott krumplit es aki akarja rateszi a bozner szoszt...azt gondolom az olasz konyha azert nagyszeru mert meghagyja a termeszetes izeket es nem veszi el a figyelmet igy az eredetitol....
Ha tészta, akkor muszáj legalább egyszer elmenni a budai Pastramiba, amely egyike a nem túl sok igazán európai étteremnek a fővárosban. A napokban alkalmunk adódott benézni: a végeredmény egy több mint három órás ottlét és egy tonhalas-paradicsomos spagetti. A Pastrami…..