Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bashka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
KukiMuki(!) küldött egy régi 576 kB-os cikket egy játékról, melyet porig aláznak (27% ráadásul mindezt két oldalon!) és nagyon szívesen kipróbálnám. Nagyon ritka egy játék lehet, 2001-es és nélkületek nem fog menni. Azt sem tudni, pontosan mi a neve, mert egyszer Winthrop's…..
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
Következő játékhoz megint több videó kell. Az első rész a majdnem 10 percével kész.Kirakjam azt, vagy vártok még pár napot, azt jön a teljes csomag 2 videóval + egy külön összegzős klippel (dark vampires stílusban)? Mert vannak dolgok, amit nem hagyhatok annyiban. Mi…..
Prime Hunters Közösség 2008.01.14 20:22:00
Üdv! A Prime Hunters mostmár hódító útjára indul a myVip-en és remélhetőleg az iWiW-en is! Akinek van és akar,lehet szorgosan jelölni,mindenkit visszajelölünk!..