Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Kiss

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vilagunk jelen pillanatban az idegenek szemogebol nezve nagyon sok valltozason megy keresztul. Sajnos ugy tunik ,hogy most jon a neheze a dolgoknak. Az idegenektol kapott aktualis valoszinusegszamitasok alapjan az korvonalazodik ,hogy ebben az evben elindulhat egy gazdasagi domino effektus. A…..
László Kiss 2016.04.07 00:31:39
Tiszteletem!
Még mindig azt írom nektek, amit tudok! NEM LESZ VILÁGVÉGE! Az biztos, hogy sok helyen lesz konfliktus, sok ártatlan halálával , de az nem a világ vége! Én nem ámítok senkit - nagyon sokszor sok formában leírtam már! Most csak 2015-írásom idézem nektek ide:
"...

Jolka Monostori, on 2015/02/08 at 19:08 said:

A francia államfő olyan könnyen “kipökte”, ha az oroszok nem hagyják abba!!!!!! akkor háboru lesz! kész, eldöntöttte, Merkel tudvalevőleg nem békepárti, több érdeke füződik a háboruhoz, mint a békéhez! Forditott esetben, ha egy másik államfő ezt tette volna, amit Merkel itt “eljátszott” nem tudom hogy állt volna a szája,. Ez itt Magyarország és nem lehet csak ugy bejövök, megmondom szerintem mi a “frankó”, elmegyek a zsinagógába aztán hazahúzok!!! Ez nagyon nagyon durva volt! Ez ellen nem tiltakozik a kormány, mert térdelve nem lehet tiltakozni,

Tetszik
Válasz
László Kiss, on 2015/02/11 at 04:49 said: Hozzászólásod moderálásra vár.

Szevasztok!
Kedves Jolka Monostori! És persze Mindenki!

Igazságod van – de ennél tovább és ami fő mögé kell látni – a múltat nem eltörölni, ha nem ismerni kell! Úgy is büntetve vagyunk az amnéziával, amit tudnak ellenségeink vagy ellenfeleink és ez nem mindegy!
Tehát tudd, hogy “…SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTSZIK…” HIDD EL DE CSAK AKKOR HA TUDOD!
“…Platón – Szókratész stb- ek is már tudták Shakespeare foglalja össze érthetően “….színház az egész világ….” Lenin ezt meg kontrázza “….a tudás az hatalom….” bizony – bizony – a félelem keltés és az információ háborgója megy ma véresen komolyan!

Én már NEM FÉLEK! TE IS TEDD UGYAN EZT! Mert én még emlékezek Helsinkire amikor megy a duma arról. kinek mennyi atomja van – hányszor tudja elpusztítani a FÖLDET! Amikor egy semleges ország képviselője határozottan hozzá szólt, “…de uraim ne vitatkozzanak nem érdemes, mert a földet csak egyszer lehet elpusztítani ,…” És valóságot mondott – Arra is emlékszek – hogy a többséget a nagy közönséget akkor is és most is, mert miért ne most is orránál fogva megvezetik, megjátsszák a nagy ellenséget, ki kinek – és szórványban háborúznak – ezzel segítve a káoszt ahol lehet nekik hálóval halászni, meg érdekeltségben a fegyvergyártás és nem utolsó sorban a gyógyszer gyárak fokozott igénybevételével a dúsgazdag bevétel biztos reményében csinálja az az átkozott röhögő harmadik…

mind ezt ne hidd, ha nem tudd – a bölcs korban . ember embert nem öl – de ők ABBÓL ÉLNEK ÉS GAZDAGODNAK – AMINEK VÉGET KELL VETNI VÉGÉRVÉNYESEN! Bizony, ahogy Napóleon mondta – “…békében készülj a háborúra….” Rosszul – mert ez jelenti a fenyegetettséget – és akit fenyegetnek védekezési kényszerből – mindig védekezni fog.! EZ A VÉDEKEZÉS IS ELKÉSZÜLT, MERT AKI VILÁGVÉGÉT AKARÓ ATOMHÁBORÚT ELKEZDI, AUTOMATIKUSAN BEINDÍTJA AZ EMBER ÁLTAL LE NEM ÁLLÍTHATÓ ÖNMEGSEMMISÍTÉS FOLYAMATÁT…”

BIZONY – BIZONY – TEHÁT JÓL GONDOLD MEG TE ÁTKOZOTT!

ÉS EZÉRT NEM ÉRDEMES FÉLNI,

JOBB AZ AZONNALI HALÁL, MIND AZ ÉVEKIG TARTÓ SZENVEDÉS HALDOKLÁS!
UGYE ÉRTITEK – ÉRTENED KELL MERT NEM CSAK ÉRTEM TE ÉRTED IS

Í R O M !
id. Kiss László

szer-e-tettével küldöm nektek – és mindenkinek az éterbe!

Tetszik

Anna, on 2015/02/09 at 16:47 said:

Jó és hasznos kezdeményezés...."
Befejezésül - Kiss inger, mondta, hogy IZRAEL MEGFOG SZŰNNI..." Ő CSAK TUDJA - most Putyinnal haverkodik és sugallja az orosz és Izrael atomháborút - nem lesz belőle semmi! Mert a félelem és rettegésbe tartás a cél!
Az ellenséged az aki az életedre tör - és az nem más mint bűnöző - nem népet fajt kell okolni, ha nem a bűnöző vezetőket! Hogyan szabadulsz tőle - csak közös akarattal az egész világon!

tisztelettel:
id. Kiss László
  - elmélkedések a rohasztók harmadik világégése előtt - Történt pedig, nem is olyan régen, hogy egy fiatalember, aki a német–osztrák határon álló Braunau városában látta meg a napvilágot, elképzelte az egységes Európát – úgy is kifejezhetjük, hogy az EU–t, azon…..
László Kiss 2016.02.16 17:35:16
Tom Bobb · tombobb.blog.hu 2014.09.20. 14:53:16
MOST OLVASTALAK 2016, FEBRUÁR, 16-ÁN 17:30 KOR!
G R A T U L Á L O K ÉS SOK SIKERT!
A cikkedhez fent - idézekbelőle:

ÉN EZT NEM TUDTAM!

"...Igen ám, de ezt követően az egykori csatlósok be–belépegettek az Európai Unióba is. A csapatkivonások záradéka tehát egyértelmű volt: ezek az országok (közöttük a te Magyarországod) sosem lehet tagja egyetlen katonai vagy gazdasági tömörülésnek sem. Erre Lengyelországtól Magyarországig mindenki NATO– meg EU–tag lett pár éven belül.
Röhej...."
szóval, ha 2 évvel ezelőtt olvastam volna akkor most két évvel okosabb lennék - vonom le a következtetést - komoly dolgot írtál a fent ide idézett szöveggel -
még egyszer köszönöm - különben tényleg kimerítően hosszú a cikk - a sztori szónál abba hagytam az olvasását - de onnan folytatni fogom és ha találok még ilyen érdekes dolgokat hangot adok neki...
tisztelettel?
id. Kiss László
Papp Péternek köszönhetően...További infók: https://www.facebook.com/groups/devizashitelremegoldasvan/ Eddigi sikereink: http://www.hitelsikerek.hu     ..
László Kiss 2014.04.10 03:28:11
@DevizaAdós: Szevasztok! No ne - aki engem átvágott és azzal anyagi és erkölcsi kárt okozott - az kártérítésre kötelezhető - ami a bíróság dolga - melyet ítéletében szankcionálni kell neki - ezért segítsük a bírók dolgát - egyszerű kérdés - melyre egyszerű a válasza az ítéletnek. tehát ha 5 Milkót felvesz valaki - és kifizetett már 4-et - akkor 1-el tartozik - tiszta sor - de mivel rá döbbentem, hogy átvágott - a bírósági ítéletbe szerepeljen a bünti a bank felé, hogy vegye el a kedvét az ilyen tudatos átvágástól - például 2-5 x szoros büntetéssel a bank felé - aki inkább el áll a további eljárástól mint, hogy kifizetné pl, az 1 millió követelésével szembeni 5 milkó büntetést - eltörli a tartozásod - ez a normális folyamat - és a bank összegbe ni érdeke is - mint ahogy ez nyugaton működik is.

egy kérelemmel hozzám - fordulohnak az alábbi tanácsot adtam - olvassátok el - ÖTLETSZERŰEN - jó magyar ügyvéd rágja meg.

ÍME:

László Kiss
<ktbektbe@gmail.com> 2014. április 8. 13:02
Címzett: ollasz79@citromail.hu
Titkos másolat: ollasz79@citromail.hu
Válasz | Válasz mindenkinek | Továbbítás | Nyomtatás | Törlés | Eredeti megjelenítése
Szevasz!
Nem ismerem az ügyed - de általában a leggyengébb pontján kell
betámadni és kérelemmel fordulni a bíróságra amit te is meg tudsz írni
- egy kérdés kérés - pl általában -

Kérem a tisztelt bíróságot, hogy állapítsa meg, hogy xy bank részemre
adott e. devizát pl. svejci frankot. - ez az első

Bizonyítékaid - ALATTA LEÍROD RÖVIDEN - egy oldalra kiférjen. - nem adott .

majd amikor részedre ezt megállapítja ,a következő gyenge pont -
megkeresed - ha nem adott, akkor miért számol fel rá deviza kamatot
triplán. meg 10 x - meg stb. trükkje módszere a csalásához, hogy
kiforgasson a vagyonosból.... - vagy hasonló második kereset levél -
KÉRELEM -majd a harmadik -

ami már elegendő -
Határozottan állítsd és bizonyítsd, hogy nincs tartozásod. - mert rád
a saját védelem ügyintézése - tripláját felemésztette a rád
erőszakolt bűncselekmény - csalás kivédése - csak el akarják veled
hitetni - de te már nem vagy hiszékeny meg stb.ne követelj még
semmit - összegben - annak is eljön az ideje - csak fokozatosan
egyszerű kérdésekre egyszerű válaszokat kapsz - folyamat - meg stb. ötletek

ha nem tudod megírni ha adsz adatokat megírom neked ingyér és elküldöm majd....

Ha lehet illeték mentes eljárásban - is... meg stb.

szer-e-tettel:
id. Kiss László..."