Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Leó Nyakas

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha éhes volt és fogta az edényét… Délelőttönként gyakran unatkozott Csoki, amikor a műtőben dolgoztam. Kénytelen voltam fogyókúráztatni, mert mindig túlsúlyos volt, 33 kg alá sosem került. Hiába jött velem minden nap a lovak mellett, a tipikus labrador formáját megtartotta... Nem nézett ki…..
Zoltán Leó Nyakas 2015.12.17 17:55:56
(„Sose hal meg az, ki a hazájáért hal”) Mai posztunk szerzője, dr. Ravasz István ismét érdekes kérdést „jár körbe”. A Nagy Háború első hősi halottjáról elmélkedik, anélkül, hogy „ex cathedra” lándzsát törne Kovács Pál gyalogos elsősége…..
Zoltán Leó Nyakas 2014.07.29 14:54:14
Múlt vasárnap a Volton koncertezett az Arctic Monkeys, és ha lehet hinni a magyarnarancs-nak, a fanfárokkal felvezetett britek olyan ócska haknit nyomtak, hogy többen is belepirultak. A cikk röviden ellamentál azon, hogyan engedheti meg magának egy sztárbanda, hogy ennyire komolytalanul…..
A Facebook tulajai figyelik ezt a bejegyzést, és ha megosztod üzenőfaladon, akkor te is részesedhetsz Mark Zuckerber (a Facebook részvények többségi tulajdonosa) vagyonából.Szinte hihetetlen. Én kiraktam és másnap jött a póstás, hogy valami Mark Zuckerber küldött nekem valamit.…..
Zoltán Leó Nyakas 2014.06.22 21:23:15
@Bence Péter Sáfár: Jaj ez a pénz kevés nekem... A Holdon ki akar telekszomszédom lenni ? Kőrpanoráma a világegyetemre, csendes, rendes, Győzike mentes, sőt sok, sokkk sőrt hozzál magaddal mert itt nem kapni ! Pufók Ufókkal is jóba akarsz lenni pálinkát is !