Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BalLibStop

60 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készült egy alkalmazás az iPhone tulajdonosok számára, amin voksolni lehet. Mutatom : http://voks14.hu/ . Ezzel a kis letölthető okos telefonon futó alkalmazással lehet mérni, hogy az éppen a letöltők és az iPhone használók milyen arányban kedvelik a pártokat. A készítők…..
Tegnap kiderült, hogy a "védjükmegazonnalapetőintézetet" és a NAV egy és ugyan az. Az index megírta este, - hogy kb. ketten tudjanak róla - , hogy a csúnya gonosz kormány helyett, hogy a lóvét a vezetők síbolták el a Pető intézet esetében. Lett is egy feljelentés amit az ott…..
Ezek azok a szavak amiket a DemokratiKuss Ellenszenv pártjai gyakorta használnak amikor bírálni kell a jelenlegi kormányt ( basszátok meg csak azért sem írok hatalmat ). Nos akkor mi legyen velük ? Közmunka helyett megint segély végtelen végig, és a munka helyett lustaság. Rezsi…..
Emlékszünk még az ártatlanul meghurcolt Berkecz Máriára a Millenáris park vezetőjére akit a demokratikus nőjogok élharcosai csendben hagyták testüregi motozásnak alávetni ... Aztán a gyorsított eljárásban ítélkező birói kar 2006 után aki számtalan esetben hoztak egy életet…..
A hirhatar.hu oldal egy igazi szemétrakás.  Hát megint vettem egy mély lélegzetet és belenyitottam az oldalba. Nem kellett volna... 18 000 valahány kedvelője van a DK stabil elmebaj gyártotta orgánumnak, és a cikkek színvonala a sík tereptárgyakkal egyenlő.  Viccesen sem…..
Mielőtt azzal lennék megvádolva, hogy rohadék "liber" szemét vagyok , és egyébként nem tisztelem Horthy Miklós emlékét, sőt mi több még adok is neki mert már nem tud vissza szólni, jegyezzünk meg egy dolgot. Életem egyik meghatározó része volt, hogy gyermekként nem azt a…..
Mivel nagyjából minden mutató javult és a gazdaság tényleg kezd rendbe jönni, itt az ideje beindítani a kételkedők mantráját, a hazugság propaganda gépezetét. Ebben minden szempontból élen járó az index.hu. (link) Most sem hazudtolták meg magukat, cikk arról, miért szar az ami…..
Írhatnék arról, hogy tegnap pár hülye egykor "HaHá-s", máskor székházfoglaló, és egyébként az alkotmánynemjáték.hu mozgalom bajnaista multikulti ifjúsága, megszállta a városházát. De nem teszem, mert akkor ezeknek a kreténeknek adok felületet. Pedig mekkora lenne az, amikor…..
Igen, van olyan. Ő az aki mindig tudja, kit mivel lehet vérig sérteni, megalázni. Védekezése pedig az, hogy Ő a bunkó.  Most ebbe a szerepbe lépett bele, mit abba a bizonyos kutyaszarba ami ott virít az utca kövén, Kéri László. (link) Amennyiben elemezni szeretnénk miért…..
Most, hogy a XIII. kerület polgármestere befenyítette a Kettős Mérce blog szerkesztőit a FB -n, hogy őt ne hozzák össze a hajléktalanokat érintő intézkedés élharcosaként, máris lekerült a blogról az írás. ( dübörög a sajtószabadság ) Pedig ha megnézzük az Index.hu…..
A demokrata az aki nem fél. Ellenben a mi Demokratáink be vannak tojva, nem kicsit, nagyon.  Itt a bátor Gordon védeti meg magát egy kamerától és egy mikrofontól.  A kérdés csupán annyi lett volna ettől a pislogó beszari, libatolvajtól, hogy megint miért megy hazája…..
Pár hete unottan böngésztem a címlap programajánlóját, amikor belefutottam egy Skoda Találkozó hirdetésébe. Egy pillanatra eltöprengtem, hogy mégis mikor láttam utoljára faros Skodát a forgalomban. Eltűntek. Nekem pedig hiányoznak. Családunk első autója egy Skoda S100 volt. 50…..
BalLibStop 2013.08.25 08:16:08
@vancello: :) Igen ezzel én is így vahyok, nemrég mentünk balatonra és előttem egy szépen megcsinált ilyen 105-ös cammogott, de nem volt kedvem megelőzni. Tetszett. Sajnálom, hogy nem ment siófokig. Jó volt mögötte :)
Mára megírta végre egy újság amit én is gondoltam az István a Király alföldi róbert ( kisbetűk direkt ) rendezéséről amit én is akartam, tehát csak annyit tennék hozzá a Magyar Hírlap cikkéhez amit már párszor megfogalmaztam, az árulók köztünk vannak. Kik ezek, hát azok a…..
Akkor nekrológ helyett, és igazából azt írom ami eszembe jutott tegnap amikor a hírt tovább dobták. Elment az utolsó igazi komcsi, egy aki még a Kádár érát képviselte valóban, és egy aki nem tagadta meg azt honnan jött és hova megy. "Naés Gyula", nincs többé. Helyette itt van…..
Ferenc tegnap bebizonyította ő még létezik, dacolva a napszúrással és egyéb mentális problémáival harcos beszédet intéz híveihez, akik hasonlóan hozzá, értve a bolond beszédét tapsoltak is. Azon ne is csodálkozzunk, hogy a Nagy Imre szóba sem került, mert a beszéd nem a…..
Vakon is fel lehet ismerni egy autót? Meg lehet mondani, hogy drága-e, vagy olcsó? Irány a reptér, ahol kipróbálhattuk vakon a vezetést is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Bájos, hogy próbálnak szegény Ferenctől egykori párt és sorstársai megszabadulni és tagadni minden közösséget vele. Feri pedig nagyon igyekszik, hogy ez kiderüljön és mint a baloldal mártír miniszterelnöke kerüljön be a köztudatba. Pedig dehogy. Semmi más nem volt Ő mint egy…..
A baloldal két kézzel kapaszkodik belé, hogyne tenné, akár még meg is érthetnénk, hiszen végre találtak valamit, amibe kitombolhatják magukat. És egyébként is, erről sokkal kényelmesebb beszélni, mint a Laborc-Potrik mutyiról. Pedig a Laborc-Potrik mutyi sokkal izgalmasabb lenne,…..
Reggeli poszt állandó olvasónktól :) Jó, kezdem azzal, amit nevezhetnénk a honi politika egyik alaptételének, aki akárcsak egy szavát is elhiszi a Gyurcsány-Bajnai tandemnek, az egész egyszerűen nem normális. Természetesen én sem gondolom egy pillanatig sem, hogy bármiféle…..
Majális volt ott a baloldali agyféltekén, a sör meleg a virsli romlott, a politikusi felhozatal pedig a szokásos. Szanyizmus tetőfokára hágott, 5% áfát követelve a sörnek, és hirdetve az összeurópai szocializmust. A kapitány látszik már az összefogást csak Brüsszelből látná…..
( képzeletbeli beszéd május 1-n Attilától ) Mi itt a Nagyréten összegyűltünk, hogy hitet tegyünk a rezsim leváltása érdekében. Tudjuk mert elszántak vagyunk abban, hogy hátunk mögött hagytuk, a múltunkat és magát Ferit is. Viszont sem Ildikó, sem Pisti, sem pedig Tibi nem…..
Kezdjük ott ezt a történetet amikor még egy Horn Gyula nevezetű ember volt a miniszterelnöke ennek a szép többre érdemes országnak, nos az Ő országlása alatt gondolta úgy a 2/3 birtokával rendelkező egykori, de máig hatalomban lévő nomenklatúra, hogy a lapterjesztés állami…..
Most kicsit más lett a helyzet, de mint láthattuk, már aki volt olyan perverz és megnézte ezt. Gordon, most belelépett. Illetve újból, mert már egyszer benne volt, de annyira jól érzete benne magát, hogy a kényszer és egyéb késztetés miatt megint nyakig merült bele. Azt mondták…..
2006 október 23. sok embernek okozott maradandó emléket, vagy így vagy úgy. A lényeg egy, hogy a magyar történelemben nem csak mint az 56-s forradalom 50. évfordulója hanem mint a modern-kori demokrácia szégyenfoltja szerepel majd. Van aki úgy látta, hogy egy csürhe megfékezhetetlen…..