Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bpure

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előretolt helyőrség 16 hónapos 2013.10.01 16:12:21
Jár, lépcsőzik, felmászik.  Babázik, megkapta az én régi babámat, eteti, itatja, ringatja, puszilgatja. Puszit én is kapok tőle, kérésre ritkábban, magától néha odajön, és akkor kapok kettőt. Mindig kettőt. És puszit is dob, a hónap elején csak a kivételezetteknek,…..
soulemama nyomán..
bpure 2013.07.22 17:35:57
Hogy az első (megfelelően) használt szava a kérem és a köszönöm.  (ké-e(m), kö-khöm-khöm) Pedig most már tanúm is van rá. a dobogós helyért küzd még a még egyszer (mége-) és a mama! (parancsolón, némi kétkedéssel, hogy hol is vagyok már)..
Az van, hogy nincs kedvem blogot írni. Vagyis blogot írni lenne kedvem, de nincs kedvem leülni a géphez. Nincs kedvem fényképezni se, inkább gyertek ide, beszélgessünk, meg nézzétek meg a kisrókát. Az is van egyébként, hogy sokszor napokig roszz kedvem van  nincs jókedvem…..
Gondoltam, nem kéne olyan megosztó témákat felvetni, mint a takarítás. Beszéljünk inkább a homeopátiáról?  :) Mit szólnátok az altatás kérdésköréhez? A múltkor volt egy pár komment a témában, és egy magát megnevezni nem kívánó olvasónk, aki…..
bpure 2013.03.10 16:18:30
@Gem: Este vacsora közben elalszik és annyira mély álomba zuhan hogy a büfiztetés hiábavaló. Ilyenkor beteszem az ágyába hasra (az első fejfordításnál így magától büfizik) és alszik is 3-4 órát egyben.
Akkor van csak gond amikor nem alszik bele a vacsorába, pedig fáradt, és elméletileg semmi baja nem lehet. De persze lehet hogy mégis fáj a hasa vagy valami bántja, akkor meg hiába is próbálnám álomba simogatni vagy duruzsolni neki. Lehet hogy pont rosszkor próbálkoztam.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat, még egy évig akkor nem parázok az altatáson.