Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FreeHandz-DanielRock

15 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kritizálós Hair 2007.12.02 18:28:00
Személy szerint imádom ezt a musicalt... nagyon meghatott. A végén még könnyeztem is, esküszöm.  „She ask me why I’m just a hairy guy…” Egy újabb retro cuccossal szolgálunk nektek… Ez a Hair, ami 1979-ben került mozivásznakra. A történet…..
Achmedet, a halott terroristát gondolom szinte mindenki látta már. Most itt van Jeff Dunhan többi hülyesége, 10 részben, feliratozva!Fantasztikus. Erről nem írok túl hosszan, a videók magukért beszélnek. Nagyon tehetséges ez a csávó, és a humora is jó. megismerkedhetünk Achmeden…..
FreeHandz-DanielRock 2008.04.21 17:15:59
Ezúton közölném, hogy sajnos kevés időm van fejleszetni az oldalt, mostanában szinte minden nap felelünk, meg írunk, és... ez így kusza.Ez a film egy elég jó képregény-adaptáció. Szakmai nem-tudásom miatt mondom ezt, pedig szerintem atom volt... „Az öregember meghal, a lány…..
Egy példa, hogy a szerelem első látásra mér hülyeség! Régen még az általánosban, az ötödik osztályban jött ki a Painkiller (most kilencedikes vagyok). Szóval, akkor eldöntöttem, hogy életem árán is, de valahonnan megszerzem. Végülis megtaláltam, de amit akkor láttam...…..
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
Kritizálós Blöff 2008.01.01 13:23:00
Egy hihetetlenül kegyetlen akció-vígjátékról írok most nektek. Az év utolsó óráiban láttam, de így is beletartozik a 2007-ben láttott összes jó filmek 5-ös toplistájába. "Anutának kell,babakék színben" -Mickey  Török, a…..
Football Generation óta ugyebár én vagyok a "Focisjátékok Gamers Association" tiszteletbeli elnöke, kötelességem egy jó kis összeállítást közölni időről időre. Kezdjük az egészet a jó öreg Football Generationnel Hmm...Ehhez nincs jó címem, ha valakinek van…..
FreeHandz-DanielRock 2007.12.31 12:20:04
Sziasztok!Malachusi, fogadalmak, lencsefőzelék... ezek a fogalmak mind az új évet szimbolzálják, ami nemsokára újra itt van. Holnapután 2008... ez poén XD De nem csak a feltételi időszak kezdődik lassan, a felkészítők tönkelege és a sok ballagó leendő veréb felvételijének…..
Az elmúlt évben is láttunk az Evolution of Dance sikeréhez mérhető videókat a weben. A ViralVideoChart alapján kezdjük a mustrát. Itt van mindjárt a brit operaénekes tehetség, akit fél év alatt 20 milliószor néztek meg a netezők a YouTube-on: A könnyfakasztó tehetség után…..
Kritizálós A Sebhelyesarcú 2007.12.29 19:44:00
  Kedvenc rockbandám után jöjjön az egyik kedvenc filmem/játékom. Egy kecsapos akciófilm/-játék, tele dirr-durr-al, na meg Al Pacino főszereplésével.„Tony Montana vagyok, politikai elitélt, és a kurva jogaimat akarom”-Tony Montana Eddig korhatár nélküli dolgokat…..
Kritizálós Bevezető 2007.12.02 08:45:00
Hájder!Üdvözlök mindenkit - FreeHand nevében is - az oldalunkon! Én DanielRock vagyok, az oldal főadminja... bár ezt a blogot ketten vezetjük. Maga az ötlet - hogy jöjjön létre a blog - az FreeHand ötlete volt, csak az hogy miről szóljon, az az én ötletem volt. Az oldal célja,…..
FreeHandz-DanielRock 2007.12.29 14:51:22
Kritizálós A kis vuk 2007.12.28 11:29:00
Emlékeztek még a vukra? A 80-as évek egyik legjobb rajzfilmjére? Felújították. Vukot átalakították 3D-be. A film nemsokára megjelenik... alig várom.Így fog kinézni vuk. Tök cuki, nem?... Mangaszemek, hülyefej...Ez a szar az eredeti megcsúfolása. Mit gondoltak, hogy…..
Ti letöltenétek innen zabad zoftvert?Köszönet OsconnakDe ha már itt vagyok, kedves WoWRazorWoW (aki profil szerint magyar), mit szándékozott  mondani nekem az "Eight legged freaks" videómnál és miért magával beszélget?..
Kritizálós Nickelback 2007.12.28 12:56:00
Sajnálatomra ez a banda nem túl felkapott... pedig simán a világ egyik legjobb bandájának nevezhetném.„Hey-ey, I wanna be a Rockstar”A nevének – ha az angol nyelvtant nézzük – nincs sok jelentése. Onnan jött, hogy a banda egy tagja (Mike Kroeger basszusgitár,…..
Ma voltam kb 1 év után újra a piros hülye boltban, nem akartam venni semmit, csak benézni mi a helyzet náluk. Örömmel vettem tudomásul, hogy még mindig szánalmas egy üzletlánc, szóval nincs ok újra bemenni egy jó ideig.De itt most nem ez a lényeg. Ahogy nézegettem a játékokat,…..
FreeHandz-DanielRock 2007.12.28 11:58:00
Alapjában véve szeretem a karácsonyt. Nincs más dolgom, mint finomságokat falni, majd emészteni egész nap. Nincs stressz, se kurva határidők. Nyugodtan bevonulhatok a slozira az ajándékba kapott könyvek egyikével, és elpattinthatok egy jó cigit is miközben a fajanszon megszülöm a…..
Ezúton kívánnék a Kritizálós kéttagú stábja nevében kellemes Karácsonyi ünnepeket, és Boldog Új Évet. Érdekes módon eltelt ez a év... FreeHand barátomat meg ezzel a filmmel örvendeztettem meg a szeretet ünnepén.Tökéletes ajándék mindenkinek…..
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
A múltkori alternatív Streets Racer videó után valaki a rendes, utolsó pályán diadalmaskodott! Méghozzá Powi! Le a kalappal, nekem anno nem sikerült, de "jó" látni, hogy semmi extrát nem kapunk, ugyanazt a Kokót csodálhatjuk meg, mint eddig... Tök megérte!UI: A sárga…..
FreeHandz-DanielRock 2007.12.17 14:33:57
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
Kritizálós A Simpson család 2007.12.03 21:34:00
A népszerű sorozat mozifilmje... Kötelező darab! Másfél órányi röhögés... Így tudnám jellemezni a filmet. Az elejétől a végéig poénos, pörgős a sztori, a zenék zseniálisak (póókmalac, póókmalac... :P). Sztori: Nehéz dolgom van, nem szeretnék lelőni sok poént, de…..
Nem is értem, ezt eddig miért nem linkeltem be...? Valahogy elfelejtődött.Szkúzi Mindenesetre Alex Burton kapott egy kiadós seggberúgást, és a patch-hez végre le is ült a gép elé, hogy produkáljon egy ultraklasszis tolatáshangot! Sok szórakozást Gaspingduck még ezt is…..
FreeHandz-DanielRock 2007.12.12 18:20:51
Ez a szenzációs blog egy új szolgáltatással bővült! Nincs ötleted mit adhatnál ellenségednek barátodnak? Itt van 3 igazi csemege azoknak, akik figyelemmel követték blogomat Aki tökéletesíteni szeretné a halálos aquafittnesz öklét, ez a könyv neki való!…..
FreeHandz-DanielRock 2007.12.06 22:41:44
Kritizálós Hulk 2007.12.03 18:44:00
Eddig csupa jó dolgokról írtunk, de most jöjjön egy nemrégiben (2003-ban) kijött szörnyű képregény adaptáció... A filmet egy éve láttam, de szerintem ugyanannyira emlékszem rá, mint aznap lefekvés előtt.  „Csak én látom úgy hogy ez a film szar?” -…..