Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChristopheBeaufort

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabó Hajnalka Lilián című munkáját mutatjuk be ma. Ha Te is szeretnéd megjelentetni a Galaktika Arénában novelládat, ne habozz, küldd el az info@galaktika.hu-ra! Ne felejts el kommentelni, tanácsokat, észrevételeket, visszajelzést adni a…..
ChristopheBeaufort 2013.03.21 20:27:09
@Sz.Hajni: Értem, de ok-okozati szempontból nem azért állt át, mert a szerelme megcsalta, hanem azért, mert őt is el akarták vinni. Legalábbis nekem ez jött le.
Az meg igaz, hogy az a szál is elég komoly, tetszett is az elképzelés, csak, mint már írtam, nálam valahogy nem állt közvetlen összefüggésben a lázadással és a főszereplő indítékaival.
Igen, világleírást kaptunk valamennyit, nekem viszont azért tetszett az a rész, mert ott kezdtem szimpatizálni a főhőssel, ami számomra az egyik legfontosabb dolog.
Ivanics Ferenc Amon-Ra köve című belevaló novelláját mutatjuk be ma. Ha Te is szeretnéd megjelentetni a Galaktika Arénában novelládat, ne habozz, küldd el az info@galaktika.hu-ra! Ne felejts el kommentelni, tanácsokat, észrevételeket, visszajelzést adni a…..
Bukros Zsolt: Kilenc kicsi kínai című novellájával kezdjük a hetet. Ha tetszett, ha nem - tessék kommentelni és így segíteni a Szerzőnek fejlődni! Kilenc kicsi kínai9.Kilenc kicsi kínaiFenn suhan az űrben,Egyikük felrobban,Szénné ég a tűzben.A ritmusos kung-fu mozdulatok…..
Esther Pert Eszter naplója című munkáját mutatjuk be ma. Ha Te is szeretnéd megjelentetni a Galaktika Arénában novelládat, ne habozz, küldd el az info@galaktika.hu-ra! Ne felejts el kommentelni, tanácsokat, észrevételeket, visszajelzést adni a szerzőnek! Eszter naplója A…..