Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nekromanta4

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Deadpool tán még szédítőbb iramban tör előre Magyarországon, mint Amerikában, miközben a top 10-be egyetlen premier tudott beférkőzni: a Spotlight - Egy nyomozás részletei kielégítő bemutatkozáson van túl. A Hókirálynő 2. című rajzfilm elődjéhez sem tudott felérni, a tessék-lássék módra mozikba…..
nekromanta4 2016.02.22 19:56:21
Jóságos és alattomos babák, szerelmes bevándorlók, szokatlan színárnyalatok, titkok, pénz. Heti bemutatók...
nekromanta4 2016.02.22 19:49:30
A Star Wars: Az ébredő Erő továbbra is más dimenzióban mozog a magyar toplistán, mint a többi film, így negyedik heti elsőségén és eddigi legjelentősebb mérföldkövén csodálkozni aligha fogunk, ám az sem túl meglepő, hogy a hazaiak nagyon ráharaptak Tarantinóra és a legfrissebb vígjátéksikerre is. Az…..
nekromanta4 2016.01.12 09:56:51
@Atkakukac1989: Ugyanez, 10:15-ösre mentünk, naivan nem foglaltam jegyet, alig jutottunk be.
Több ízben leszögeztük már, hogy látványos mozizhatnékja van idén a magyaroknak, szóval ne is csodáljuk, hogy ezen az elmúlt hosszú hétvégén sátrat vert a jónép a multiplexek körül: a két nagy slágerfilmre együttesen több mint 90.000 jegyet nyomtattak, és a páros közül a…..
A hobbit-trilógia középső darabját látva nehezen tudtuk elképzelni, hogy látványban és akcióban hogyan lehetne felülmúlni azt, amit Peter Jackson abban a filmben művelt, ám a kiwi rendező nem szívbajos, olyan háborút ígér a záró darabra, melyhez foghatót még nem láthattunk…..
Bangó Tomi, a Royal Grafika photoshop-bűvésze szabadidejében szeret filmplakátokkal játszani: példának okáért elkészítette a Batman v Superman: Dawn of Justice első magyar poszterét is, amely ugyan már csak címét tekintve sem hivatalos, de azért mi nagyon meg lennénk lepve, ha…..
Bízunk benne, hogy hazánk idei fesztiválszenzációját már nem kell bemutatni senkinek. Mundruczó Kornél legújabb alkotása június 12-én kerül országos moziforgalomba, és reményeink szerint a hazai közönség is tisztességes nézőszámot generál majd az odakint már alaposan…..
Éppen öt éve indult el a hazai országos box office-t taglaló rovatunk, és pont e jubileumot jelentő hétvégén nem kényeztették a nézőket a forgalmazók. A legérdekesebb premier sem érte el az ötezer nézőt, ráadásul az sem az, amelyikre számítani lehetett. A Violetta: A koncert című... nos, koncertfilm…..
nekromanta4 2014.05.12 21:12:25
@Repce Manó: "Amúgy tényleg nem nagy szám a film." Nincs több kérdésem. Természetesen nem csak aeonflux-kritika alapján szólottam, volt ott rohadtparadicsomok is.

@Takács Máté: Szerencsére a forgalmazó nem tette.
Épp az imént fejeztem be a The Last of Us nem rég megjelent egyjátékos kiegészítőjét, a Left Behindot (tudom, laza péntek), és épp tegnap futott be a hír, hogy az Underworld- és Resident Evil-filmekről elhíresült(?) Screen Gems adaptálja vászonra Sam Raimi produkciós…..
nekromanta4 2014.03.10 00:00:51
@Pitypalatty úrfi: azt hiszem, maradjunk az A-nál.
en.wikipedia.org/wiki/Film_adaptation
De tényleg csak nekem tűnik fel, hogy keverve vannak a dolgok?
(Játékadaptációra csak ilyet találtam: www.cracked.com/article_19333_5-video-game-adaptations-that-missed-point-movie.html
tessék már javítani, aeonflux ne engedjen már meg ilyet magának)
Ui.: Még most is lehet, hogy hülyeséget beszélek, de akkor valaki támassza alá, legyen szíves.
Chris Pine Oroszországban, Meryl Streep Oklahomában, Lars von Trier intim helyeken. Heti bemutatók. Augusztus Oklahomában (August: Osage County). A magyaroknak elnagyoltabb helyszín-meghatározás jár ehhez a színdarab-adaptációhoz, melyben Meryl Streep nem visel Pradát, de attól…..
A Farkasfalka az amerikai mozikba már bevetette magát, de már csak néhány nap, és minden bizonnyal rendet teremt a hazai filmszínházakban is. Ezúttal nem lesz se esküvő, se legénybúcsú, csak slamasztika, méghozzá jókora, ugyanis Dougot (ezúttal tényleg) elrabolják, és ha a banda…..
Rá kellett jönnöm, hogy soha nem lesz annyi időm, hogy komplett játékteszteket írjak, bármennyire szeretnék, ezért röviden és tömören megmondom a megmondani valómat, aztán ti majd vitába szálltok velem, ha van miért. Tehát... Az utóbbi évek legjobb játéka #1: BORDERLANDS…..
nekromanta4 2013.05.12 13:29:03
@csgergo: Audionaplók a menüben vannak feliratozva, ahol vissza is lehet hallgatni azokat.
Néhány órával ezelőtt megtudtuk, hogy a Szörny Egyetem június 20-a helyett június 27-én érkezik Magyarországra. A döntést először furcsának találtam, lévén a Pixar új filmje egy héttel közelebb került az idei nyár egyik legnagyobb sikerváros animációs filmjéhez, a Gru…..
nekromanta4 2013.05.09 19:11:21
@White.: Kezdjük ott, hogy ncore-ra tilos a kamerás felvételek feltöltése...
Már egy hónapja túl vagyunk az Oscar-gálán, úgyhogy ideje rajthoz állítani a 2013-as díjszezon versenyzőit. Rengeteg izgalmas alkotás vár a nagy megmérettetésre, ezekből válogattuk ki a legérdekesebbeket (a következő adag hétfőn érkezik). Nagy párosok térnek vissza, lesz…..
Igor Alekszejevics Djatlov (Игорь Алексеевич Дятлов, angolosan: Igor Alekseievich Dyatlov), az alább mosolygó, pelyhes, ám töretlen kedélyű fiatalember volt a vezetője annak a kilenc (vagy tizenegy? erről majd később) fős, csupa jó káderből, egyetemista és…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..